ibocerrah Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar şu şaka virüsünü yapmak istiyorum ama dosya adını saka. VBS yapıyorum, simge falan değişmiyor, normal metin belgesi kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Arkadaşlar şu şaka virüsünü yapmak istiyorum ama dosya adını saka. VBS yapıyorum, simge falan değişmiyor, normal metin belgesi kalıyor.
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 821 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2024 #2 Metin belgesini aç sol üstten farklı kaydet de. Ordan dosya türünü tüm dosyalar yap ve sondaki uzantıyı da dediğin gibi yap. Böyle bir dene bakalım.
Metin belgesini aç sol üstten farklı kaydet de. Ordan dosya türünü tüm dosyalar yap ve sondaki uzantıyı da dediğin gibi yap. Böyle bir dene bakalım.
ibocerrah Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 cloex dedi: Metin belgesini aç sol üstten farklı kaydet de. Oradan dosya türünü tüm dosyalar yap ve sondaki uzantıyı da dediğin gibi yap. Böyle bir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Reis kralsın çok teşekkürler.
cloex dedi: Metin belgesini aç sol üstten farklı kaydet de. Oradan dosya türünü tüm dosyalar yap ve sondaki uzantıyı da dediğin gibi yap. Böyle bir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Reis kralsın çok teşekkürler.