Beluga6 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Vbscript'te uygulama açma kodu nedir?
Çözüm 3 3 363652 21 Aralık 2021 Beluga6 dedi: Denedim hata. Eki Görüntüle 1247934 Kodlar. Eki Görüntüle 1247935 Genişletmek için tıkla... Hocam ilk satırın sonundaki noktayı kaldırın. Otomatik düzeltme nokta eklemiş Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject( "WScript.Shell" ) objShell.run "cmd.exe"
Beluga6 dedi: Denedim hata. Eki Görüntüle 1247934 Kodlar. Eki Görüntüle 1247935 Genişletmek için tıkla... Hocam ilk satırın sonundaki noktayı kaldırın. Otomatik düzeltme nokta eklemiş Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject( "WScript.Shell" ) objShell.run "cmd.exe"
KS KS Beluga6 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #11 @WindowsMan not defteri olarak vbs formatlı. 119158 dedi: Bunu deneyin: Shell "uygulama-yolu" Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. 119158 dedi: Bunu deneyin: Shell "uygulama-yolu" Genişletmek için tıkla... Olmadı aynı hata. Artı 0 Eksi
@WindowsMan not defteri olarak vbs formatlı. 119158 dedi: Bunu deneyin: Shell "uygulama-yolu" Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. 119158 dedi: Bunu deneyin: Shell "uygulama-yolu" Genişletmek için tıkla... Olmadı aynı hata.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 21 Aralık 2021 #12 Beluga6 dedi: @WindowsMan not defteri olarak vbs formatlı. Deneyeceğim. Olmadı aynı hata. Genişletmek için tıkla... Hocam beni verdiğim kodu deneyin olacaktır. Yeni verdiğim kod cmd kodunu vbs'de kullanmanızı sağlıyor. Artı 0 Eksi
Beluga6 dedi: @WindowsMan not defteri olarak vbs formatlı. Deneyeceğim. Olmadı aynı hata. Genişletmek için tıkla... Hocam beni verdiğim kodu deneyin olacaktır. Yeni verdiğim kod cmd kodunu vbs'de kullanmanızı sağlıyor.
KS KS Beluga6 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #13 WindowsMan dedi: Dim oShell Set oShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell") oShell.run "buraya mı yol?" , 1 , True Set oShell = Nothing Bunu deneyin olması lazım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
WindowsMan dedi: Dim oShell Set oShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell") oShell.run "buraya mı yol?" , 1 , True Set oShell = Nothing Bunu deneyin olması lazım. Genişletmek için tıkla...
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 21 Aralık 2021 #14 Dim oShell Set oShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell") oShell.run "cmd /k start tam buraya yolunu yazın(tırnak olmadan)" , 1 , True Set oShell = Nothing Artı 0 Eksi
Dim oShell Set oShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell") oShell.run "cmd /k start tam buraya yolunu yazın(tırnak olmadan)" , 1 , True Set oShell = Nothing
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Aralık 2021 #15 Beluga6 dedi: @WindowsMan not defteri olarak vbs formatlı. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.run "uygulama yolu" Artı 0 Eksi
Beluga6 dedi: @WindowsMan not defteri olarak vbs formatlı. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.run "uygulama yolu"
KS KS Beluga6 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #16 WindowsMan dedi: Dim oShell Set oShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell") oShell.run "yol buraya mı?" , 1 , True Set oShell = Nothing Bunu deneyin olması lazım. Genişletmek için tıkla... cmd /k'yi siley, mi. Artı 0 Eksi
WindowsMan dedi: Dim oShell Set oShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell") oShell.run "yol buraya mı?" , 1 , True Set oShell = Nothing Bunu deneyin olması lazım. Genişletmek için tıkla... cmd /k'yi siley, mi.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 21 Aralık 2021 #17 Beluga6 dedi: cmd /k'yi siley, mi. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Aralık 2021 #18 Beluga6 dedi: CMD /k'yi siley, mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığımı kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS Beluga6 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #19 363652 dedi: Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.run "uygulama yolu" Genişletmek için tıkla... hata Artı 0 Eksi
363652 dedi: Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.run "uygulama yolu" Genişletmek için tıkla... hata
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Aralık 2021 #20 Beluga6 dedi: Hata. Genişletmek için tıkla... Hatayı atın hocam. Arabadan yazıyordum doğrusunu atacağım şimdi. 363652 dedi: Hatayı atın hocam. Arabadan yazıyordum doğrusunu atacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject( "WScript.Shell" ) objShell.run "cmd.exe" Hocam cmd.exe yerine açmak istediğiniz programı yazın. Hâla hata alıyorsanız programın adını veya yolunu yanlış girmişsinizdir. Son düzenleme: 21 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Beluga6 dedi: Hata. Genişletmek için tıkla... Hatayı atın hocam. Arabadan yazıyordum doğrusunu atacağım şimdi. 363652 dedi: Hatayı atın hocam. Arabadan yazıyordum doğrusunu atacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala Dim objShell Set objShell = WScript.CreateObject( "WScript.Shell" ) objShell.run "cmd.exe" Hocam cmd.exe yerine açmak istediğiniz programı yazın. Hâla hata alıyorsanız programın adını veya yolunu yanlış girmişsinizdir.