EmirEskici Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Son zamanlarda ne yüklemek istersem vc_runtimeminimum_x64 hatayı alıyorum. Vc_runtimeminimum_x64 hatanın nedeni nedir? arkadaşlar çözümü buldum EmirEskici dedi: Son zamanlarda ne yüklemek istersem vc_runtimeminimum_x64 hatayı alıyorum. Vc_runtimeminimum_x64 hatanın nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Ağustos 2023
Son zamanlarda ne yüklemek istersem vc_runtimeminimum_x64 hatayı alıyorum. Vc_runtimeminimum_x64 hatanın nedeni nedir? arkadaşlar çözümü buldum EmirEskici dedi: Son zamanlarda ne yüklemek istersem vc_runtimeminimum_x64 hatayı alıyorum. Vc_runtimeminimum_x64 hatanın nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et