Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Aralık 2012 #1 Elinizde yüzlerce vCard dosyası var ve bunları tek bir dosya yapmak istiyorsunuz. Çözüm basit Öncelikle tüm vCard dosyalarını tek bir klasöre kopyalayın. Şimdi bu klasörden çıkın ve fareyi klasörün üzerine getirip Shift tuşuna basarken sağ tıklayın. Açılan menüden "Komut penceresini burada aç" seçeneğini seçin. Komut penceresi açıldığında şu kodu girin ve Enter'a basın: Kod:Panoya kopyala copy *.vcf rehber.vcf Artık bütün kişileriniz rehber.vcf adlı tek bir VCF dosyasında. Şimdi bu VCF dosyasını Google Kişiler'e ekleyebilirsiniz
Elinizde yüzlerce vCard dosyası var ve bunları tek bir dosya yapmak istiyorsunuz. Çözüm basit Öncelikle tüm vCard dosyalarını tek bir klasöre kopyalayın. Şimdi bu klasörden çıkın ve fareyi klasörün üzerine getirip Shift tuşuna basarken sağ tıklayın. Açılan menüden "Komut penceresini burada aç" seçeneğini seçin. Komut penceresi açıldığında şu kodu girin ve Enter'a basın: Kod:Panoya kopyala copy *.vcf rehber.vcf Artık bütün kişileriniz rehber.vcf adlı tek bir VCF dosyasında. Şimdi bu VCF dosyasını Google Kişiler'e ekleyebilirsiniz
kimakify Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #2 Hort olacak ama Recep abi Allah razı olsun 2 saatir rehber aktarıyordum senin sayende tek bi şekilde aktardım iyi günler.
Hort olacak ama Recep abi Allah razı olsun 2 saatir rehber aktarıyordum senin sayende tek bi şekilde aktardım iyi günler.
M myhtpcx Decapat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 26 13 Kasım 2020 #3 ayırmak içinde vCardSplit.exe 'yi kullanıyoruz.