Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 30 Ocak 2021 #1 Vcd yani takınca otomatik olarak videoyu başlatan CD'leri nasıl bilgisayarıma dosya olarak aktarabilirim? @Yener K. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Vcd yani takınca otomatik olarak videoyu başlatan CD'leri nasıl bilgisayarıma dosya olarak aktarabilirim? @Yener K.
Çözüm Yener K. 30 Ocak 2021 En basit yöntem bu hocam. Daha önce de tavsiye ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
En basit yöntem bu hocam. Daha önce de tavsiye ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 30 Ocak 2021 #2 Bilgisayarın okuyucusuna takınca klasör görünümüde inceleyebiliyor musunuz CD'yi? Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 En basit yöntem bu hocam. Daha önce de tavsiye ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
En basit yöntem bu hocam. Daha önce de tavsiye ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 30 Ocak 2021 #4 Yener K. dedi: En basit yöntem bu hocam. Daha önce de tavsiye ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam takınca Windows Media Player ile açılıyor video, program algılamıyor açılan videoyu. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: En basit yöntem bu hocam. Daha önce de tavsiye ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam takınca Windows Media Player ile açılıyor video, program algılamıyor açılan videoyu.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #5 Hocam, VCD içine girin. MPEGAV diye bir dosya olması lazım. Buna gelip, birlikte aç diyerek programı seçin. CD sürücüye gelip sağ tık yapıp aç diyerek ulaşabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Hocam, VCD içine girin. MPEGAV diye bir dosya olması lazım. Buna gelip, birlikte aç diyerek programı seçin. CD sürücüye gelip sağ tık yapıp aç diyerek ulaşabilirsiniz.
KS KS Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 30 Ocak 2021 #6 Tamamdır hocam, MPEGAV isimli klasörün içindeki DAT ile biten dosyayı sürükleyip bıraktım, algıladı. Teşekkürler. Artı 1 Eksi
Tamamdır hocam, MPEGAV isimli klasörün içindeki DAT ile biten dosyayı sürükleyip bıraktım, algıladı. Teşekkürler.