Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Dediğim gibi fotoğraflardaki gibi durum. İleri tuşuna basmama rağmen sıradaki oyun listesine geçmiyor. Dosya Ekleri 20210426_095014.jpg 213,8 KB · Görüntüleme: 77 20210426_095009.jpg 155,3 KB · Görüntüleme: 67
Dediğim gibi fotoğraflardaki gibi durum. İleri tuşuna basmama rağmen sıradaki oyun listesine geçmiyor.
Çözüm ReloadingData 26 Nisan 2021 Bazoyun dedi: Var ama denemedim. Deneyince haber veririm. Genişletmek için tıkla... Kumanda'dan geçiyor diye hatırlıyorum.
Bazoyun dedi: Var ama denemedim. Deneyince haber veririm. Genişletmek için tıkla... Kumanda'dan geçiyor diye hatırlıyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 26 Nisan 2021 #2 Bazoyun dedi: Dediğim gibi fotoğraflardaki gibi durum. İleri tuşuna basmama rağmen sıradaki oyun listesine geçmiyor. Genişletmek için tıkla... CD çizik olabilir mi? Anılarım canlandı bende de vardı (!) Artı 0 Eksi
Bazoyun dedi: Dediğim gibi fotoğraflardaki gibi durum. İleri tuşuna basmama rağmen sıradaki oyun listesine geçmiyor. Genişletmek için tıkla... CD çizik olabilir mi? Anılarım canlandı bende de vardı (!)
KS KS Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 ReloadingData dedi: CD çizik olabilir mi? Anılarım canlandı bende de vardı (!) Genişletmek için tıkla... Hayır. Oyunlar çalışıyor ama diğer listelere geçiş yapamıyorum. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: CD çizik olabilir mi? Anılarım canlandı bende de vardı (!) Genişletmek için tıkla... Hayır. Oyunlar çalışıyor ama diğer listelere geçiş yapamıyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 26 Nisan 2021 #4 Bazoyun dedi: Hayır. Oyunlar çalışıyor ama diğer listelere geçiş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kumandasın'dan denedinmi hiç? Artı 0 Eksi
Bazoyun dedi: Hayır. Oyunlar çalışıyor ama diğer listelere geçiş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kumandasın'dan denedinmi hiç?
KS KS Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #5 ReloadingData dedi: Kumandasın'dan denedinmi hiç? Genişletmek için tıkla... Var ama denemedim. Deneyince haber veririm. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Kumandasın'dan denedinmi hiç? Genişletmek için tıkla... Var ama denemedim. Deneyince haber veririm.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 26 Nisan 2021 #6 Bazoyun dedi: Var ama denemedim. Deneyince haber veririm. Genişletmek için tıkla... Kumanda'dan geçiyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Bazoyun dedi: Var ama denemedim. Deneyince haber veririm. Genişletmek için tıkla... Kumanda'dan geçiyor diye hatırlıyorum.
KS KS Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #7 ReloadingData dedi: Kumanda'dan geçiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu. Çok sağolun. İyi günler. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Kumanda'dan geçiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu. Çok sağolun. İyi günler.