VCD'deki oyun bilgisayara nasıl aktarılabilir?

Vcd dediğin cihazlar 2000'lerin ilk yarısına kadar ülkemizde çokça vardı. 2010'larda yerini ancak DVD'ye bırakabildi.

O aletin içinde muhtemelen hepimizin "atari" diye bildiği 8 bit oyun konsolu vardır. Sen beni dinle, Reddit'te bu işlerin manyakları var. Mesela 8bitgaming diye bir sub gördüm. Kesin bulur birileri o oyunu sana.

Reddit'te konsol meraklısı çok adam var en fazla 2 gün'e bulunur.

Sanırım eski oyun makinalarından hiç görmedin. O aletlerde disk olmaz. ROM olur ona kayıtlıdır. Şu 8 bit atarilerin kasetleri de aynı şekildedir. Günümüzdeki flash belleklerin çok ilkel ve doğrudan yazılamayan versiyonları bunlar.

Reddit'te vintage gaming sub'larında ekran görüntüsüyle paylaşsana. Belki bilen çıkar.
Aslında cihazın asıl amacı oyun değildi. İki oyun vardı içinde biri tetris diğeri de Pacman. Ancak Pacman'i bir harikaydı. Reddit'e de sorarım bir ara.

Pekala umarım çözülür.
Aletin içini açtım. Öyle bir şey yok galiba dostum. Daha teknik bir çözüm gerekiyor sanırım.

Aslında cihazın asıl amacı oyun değildi. İki oyun vardı içinde biri tetris diğeri de Pacman. Ancak Pacman'i bir harikaydı. Reddit'e de sorarım bir ara.

Aletin içini açtım. Öyle bir şey yok galiba dostum. Daha teknik bir çözüm gerekiyor sanırım.
Aleti açtıysan, aramanda kart seri numarası veya model tipiyle ilerleyebilirsin, redditte de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı