VCT 2025: EMEA Kickoff Team Liquid, BBL'i 2-1 yendi ve BBL elendi

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
20250201_013126.png

:D

Lewn fazla first death sayisi var gibi. Lewn Mac'tayken morali dusunce genellikle pek iyi oynayamiyor. - olayi da problem denilebilir. Team Liquid cok da iyi takim degil. Bugün bence kamyk falan ekstra oynadi.

Bence diğer sezon duelist alınmalı. Lewn duelist olarak gelmediği takımda duelist rolü oynuyor şaka gibi :D

@Aakons ComeBack haziranin 14'unde 18 yasinda olacak sanirim. Bu yuzden bence LewN yerine ComeBack olmali.

Aslinda teklif etti mi BBL bilmiyorum ama LewN yerine cNed de olabilirdi. LewN eger morali bozulmazsa iyi oynuyor denilebilir, bence kotu oyuncu degil ama hatalari olabiliyor kritik yerler icin.

@Aakons comeback Haziran'in 14'unde 18 yasinda olacak sanirim. Bu yuzden bence lewn yerine comeback olmali.

Aslinda teklif etti mi BBL bilmiyorum ama lewn yerine cned de olabilirdi. Lewn eger morali bozulmazsa iyi oynuyor denilebilir, bence kotu oyuncu degil ama hatalari olabiliyor kritik yerler icin.

Click veya xeus alınacaktı olmayınca lewn rolü aldı. Sizin de dediğiniz gibi comeback oynamalı. Hatta pcific baştan bir genç yıldızlarla dolu. Cned lft atmadığından teklif götürmemiş olabilirler. Lewn kötü değil ama iyi de değil. S tier hak etmiyor bence.

Click veya xeus alınacaktı olmayınca lewn rolü aldı. Sizin de dediğiniz gibi comeback oynamalı. Hatta pcific baştan bir genç yıldızlarla dolu. Cned lft atmadığından teklif götürmemiş olabilirler. Lewn kötü değil ama iyi de değil. S tier hak etmiyor bence.
Bence LewN, Click'ten daha iyi.

Bence LewN S tier'i hak ediyor, ama giris seviye diye dusunuyorum. Cunku gercekten iyi oynadigi yerler de var.

Bence lewn, Click'ten daha iyi.

Bence lewn s Tier'i hak ediyor, ama giris seviye diye dusunuyorum. Cunku gercekten iyi oynadigi yerler de var.

Yani lewn Click tartışması gecenin 2'sinde yapmaya gerek yok 😅 ama ikisi de genç ve ilk turnuvaları olduğundan, stage 1'de daha iyi olabilirler. En çok merak ettiğim xeus olacak. TL ve ardından lower finali kazanırlarsa Masters'ta xeus izlemek istiyorum. Diğerleri gibi ilk turnuvası ve gerçekten bayağı iyi FNATIC maçını örnek verebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı