VDDC Offset Nedir Ve Kaçta Bulunmalıdır

76087

Kilopat
Makaleler
2
Merhabalar, ekran kartının uygulamasında - TRIXX - gezinirken böyle bir ayar gördüm, O.C yapmadığım için tam değerini bilmiyorum, resetledim ve kaydettim. Şuan 0 mV, arttırmalı mıyım kalmalı mı böyle?
Arada sapıtıyor uygulama, MSI Afterburner'da Core Voltage 0 mV'da ve kilitli fakat Trıxx'de 15000 küsür görüp aniden düşüyor anlayamadım. Sildim, yüklemeli miyim?

Son düzenleme:
0 normal ayarıdır. Ancak Trixx ve MSi Afterburner'ın bir arada yüklü olması ciddi bir sorun. Birisi doğrudan BIOS'a ayar yaparken öbürü sürücü üzerinden parametreleri değiştirmeyi tercih ediyor. İkisi de aynı anda açıkken ciddi riskler söz konusu.

0 normal ayarıdır. Ancak Trixx ve MSi Afterburner'ın bir arada yüklü olması ciddi bir sorun. Birisi doğrudan BIOS'a ayar yaparken öbürü sürücü üzerinden parametreleri değiştirmeyi tercih ediyor. İkisi de aynı anda açıkken ciddi riskler söz konusu.
Sildim Trixx'i. Herhangi bir zarar gelmişmidir karta?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı