VDS ile Discord yayını, ekran paylaşımı yapılır mı?

hardrobic

Decapat
Daha fazla  
VDS üzerine Discord yükleyip ekran paylaş özelliğiyle arkadaşlara yayın/ekran paylaşımı yapmak istiyorum. Video, film, dizi, vb. İzlemek için. Kendi internetim yeterli değil. VDS üzerinden 720p 30 FPS Discord ekran paylaşımı yapmam mümkün mü?

Evet mümkün.

Discord bilgim yok ancak bir gpu vds kiralayarak XSplit Broadcaster, Open Broadcaster Software (OBS) ve Wowza Streaming gibi programlar ile rahatlıkla canlı yayın yapabilirsiniz.

GPU yok. GPU VDS olması mı gerekiyor? Normal VDS ile arasındaki fiyat farkı neredeyse 4 katı.
Vds alacağınız yer ile iletişime geçip yapacağınız işlemi söyleyin ve test isteyin. Normal vds deneyen ancak sebebini bilmiyorum sonrasında gpu vds alan arkadaşlarım var. Normal vds canlı yayın programlarını açsa bile dona dona çalışır yayın donar sürekli. Programı hiç açmayabilirde. Obs gibi programlar için gpu vds bakın. Sizin kullanacağınız programlar hakkında bilgi sahibi değilim.

Ben denemiştim yayın açılmıştı ama benim VDS'e olan bağlantı ekranım gitmişti VDS donmuştu sistemde aşırı güçlü bir şeydi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…