VDS üzerine Discord yükleyip ekran paylaş özelliğiyle arkadaşlara yayın/ekran paylaşımı yapmak istiyorum. Video, film, dizi, vb. İzlemek için. Kendi internetim yeterli değil. VDS üzerinden 720p 30 FPS Discord ekran paylaşımı yapmam mümkün mü?
VDS üzerine Discord yükleyip ekran paylaş özelliğiyle arkadaşlara yayın/ekran paylaşımı yapmak istiyorum. Video, film, dizi, vb. İzlemek için. Kendi internetim yeterli değil. VDS üzerinden 720p 30 FPS Discord ekran paylaşımı yapmam mümkün mü?
Discord bilgim yok ancak bir gpu vds kiralayarak XSplit Broadcaster, Open Broadcaster Software (OBS) ve Wowza Streaming gibi programlar ile rahatlıkla canlı yayın yapabilirsiniz.
Discord bilgim yok ancak bir GPU VDS kiralayarak XSplit broadcaster, open broadcaster software (OBS) ve wowza streaming gibi programlar ile rahatlıkla canlı yayın yapabilirsiniz.
Vds alacağınız yer ile iletişime geçip yapacağınız işlemi söyleyin ve test isteyin. Normal vds deneyen ancak sebebini bilmiyorum sonrasında gpu vds alan arkadaşlarım var. Normal vds canlı yayın programlarını açsa bile dona dona çalışır yayın donar sürekli. Programı hiç açmayabilirde. Obs gibi programlar için gpu vds bakın. Sizin kullanacağınız programlar hakkında bilgi sahibi değilim.
VDS üzerine Discord yükleyip ekran paylaş özelliğiyle arkadaşlara yayın/ekran paylaşımı yapmak istiyorum. Video, film, dizi, vb. izlemek için. Kendi internetim yeterli değil. VDS üzerinden 720p 30 FPS Discord ekran paylaşımı yapmam mümkün mü?