J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 7 Mart 2023 #1 VDS'den arkadaşlarımla Minecraft oynamak için server kurmak istiyorum. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz?
VDS'den arkadaşlarımla Minecraft oynamak için server kurmak istiyorum. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz?
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.558 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 Jettaq dedi: VDS'den arkadaşlarımla Minecraft oynamak için server kurmak istiyorum. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... VDS kullanmayı bilmiyorum ama aternos dan kurabilirsiniz çok kolay ve sade bir arayüzü mevcut.
Jettaq dedi: VDS'den arkadaşlarımla Minecraft oynamak için server kurmak istiyorum. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... VDS kullanmayı bilmiyorum ama aternos dan kurabilirsiniz çok kolay ve sade bir arayüzü mevcut.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 7 Mart 2023 #4 Arkadaşlarin ile oynamak için VDS almak mantıksız Aternos'tan kurabilirsiniz. Yine de sorunuzun cevabı bu videolarda mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlarin ile oynamak için VDS almak mantıksız Aternos'tan kurabilirsiniz. Yine de sorunuzun cevabı bu videolarda mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et