J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 11 Haziran 2023 #1 VDS ile açtığım Minecraft sunucuma başkalarını nasıl sokabilirim?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Haziran 2023 #2 Sunucu adresine "localhost" yazsınlar.
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 11 Haziran 2023 #3 AXCHNEER dedi: Sunucu adresine "localhost" yazsınlar. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim aynı IP adresine bağlı olmamız gerekiyor öyle girmek için
AXCHNEER dedi: Sunucu adresine "localhost" yazsınlar. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim aynı IP adresine bağlı olmamız gerekiyor öyle girmek için
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 VDS sağlayıcınızın verdiği IP ve Port ile girmeyi denediler mi?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Haziran 2023 #5 Jettaq dedi: Benim bildiğim aynı IP adresine bağlı olmamız gerekiyor öyle girmek için. Genişletmek için tıkla... VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl bağlanacağınızı mı soruyorsun?
Jettaq dedi: Benim bildiğim aynı IP adresine bağlı olmamız gerekiyor öyle girmek için. Genişletmek için tıkla... VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl bağlanacağınızı mı soruyorsun?
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 11 Haziran 2023 #6 AXCHNEER dedi: VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl bağlanacağınızı mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Sunucuya başka kişiler nasıl girecek onu soruyorum yani sunucu ekleme yerindeki IP adresi kısmına ne yazcaklar
AXCHNEER dedi: VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl bağlanacağınızı mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Sunucuya başka kişiler nasıl girecek onu soruyorum yani sunucu ekleme yerindeki IP adresi kısmına ne yazcaklar
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Haziran 2023 #7 Jettaq dedi: Sunucuya başka kişiler nasıl girecek onu soruyorum yani sunucu ekleme yerindeki IP adresi kısmına ne yazcaklar. Genişletmek için tıkla... "localhost" yazacaklar.
Jettaq dedi: Sunucuya başka kişiler nasıl girecek onu soruyorum yani sunucu ekleme yerindeki IP adresi kısmına ne yazcaklar. Genişletmek için tıkla... "localhost" yazacaklar.
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 11 Haziran 2023 #8 AXCHNEER dedi: "Localhost" yazacaklar. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi sen localhost yazıp sunucuya giriş yapabilir misin?
AXCHNEER dedi: "Localhost" yazacaklar. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi sen localhost yazıp sunucuya giriş yapabilir misin?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Haziran 2023 #9 Jettaq dedi: Yani şimdi sen localhost yazıp sunucuya giriş yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Son kez soruyorum. VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl VDS ile bağlanacağınız mı soruyorsun?
Jettaq dedi: Yani şimdi sen localhost yazıp sunucuya giriş yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Son kez soruyorum. VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl VDS ile bağlanacağınız mı soruyorsun?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #10 AXCHNEER dedi: Son kez soruyorum. VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl VDS ile bağlanacağınız mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaş basitçe VDS ile açtığı sunucuya arkadaşlarıyla nasıl katılabileceğini sormuş. VDS ile bağlanmak gibi bir konu yok ortada.
AXCHNEER dedi: Son kez soruyorum. VDS ile bağlandınız mı? Yoksa nasıl VDS ile bağlanacağınız mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Arkadaş basitçe VDS ile açtığı sunucuya arkadaşlarıyla nasıl katılabileceğini sormuş. VDS ile bağlanmak gibi bir konu yok ortada.