VDS ile Minecraft sunucusuna insanlar nasıl katılabilir?

Direkt VDS mi almamı önerirsin yoksa sunucu mu? VDS alırsam portlar ile uğraşmam gerekir mi?

WhatsApp üzerinden yazıp bilgi alabilirsiniz adamdan gayet de güzel yardımcı oluyordu.
 
Saganetwork önermiyorum.

Nedeni? 2 yıl civarıdır ihtiyacım olduğunda oradan alıyorum hiçbir sorun yaşamadım? Batihost kadar kötü bir başka VDS sağlayıcısı yok. Bir sorunum olmuştu hatırlamıyorum iade istedim %50 kesip iade edeceklerini söylediler onu da etmediler. Bu adamlardan niye bir daha bir şey alayım? Saga şu an en uygun ve iyi sağlayıcılardan biri. Destekleride gayet iyi.



Sebebini de buldum.



Verdikleri cevapta bu .
 
Son düzenleme:
Batı hostingi bilemem ama saganetwork rezil bir sağlayıcı Yeni firmadan alım yapanlar bilmiyor ama en basitinden bu forumda araştırma yaparsanız gerçekleri görürseniz.
 
Batihost'u açıkçası daha önce hiç kullanmadım anladığım kadarıyla da çok bir bilginiz yok bu konular hakkında VDS tercih etmektense panel tarzı her şey kolaylaştırılmış bir sunucuyu almanızı öneririm hosting olarak da saganetwork öneririm fiyat performans olarak oldukça iyi.
 
Saganetwork iyi bir firma değil hocam. Eski yaşanmışlık çok ne yazık ki.
 
İyi ya da kötü bir deneyim yaşamış olabilirsin ben burada kendi kişisel önerimi sunuyorum ben yaşamadım o yüzden de öneririm.
Sizlik birşey değil zaten. Firmanın geçmişi kötü hacklendi vdslerin hepsi silindi... Başlar başlar bitmez tickete dalga geçer gibi cevap veriyorlardı.
 
Sizlik bir şey değil zaten. Firmanın geçmişi kötü hacklendi VDS'lerin hepsi silindi... Başlar başlar bitmez tickete dalga geçer gibi cevap veriyorlardı.

Bilmiyorum bahsettiğiniz tecrübeleri hiçbir zaman yaşamadım tam tersine bayağı yardımcı oluyorlar hızlı bir oyun destek sistemleri var peki sizin tecrübelerinize göre hangi hostingi tercih etmeliyiz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…