byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.778 Çözümler 22 30 Temmuz 2024 #21 Bedirylm dedi: Bilmiyorum GitHub linki mevcut Genişletmek için tıkla... Yollayın hocam.
mmii Picopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #22 Github pages ise bir sunucuya ihtiyacınız yok. Eğer sunucuya ihtiyacınız olursa IIS kullanarak web sitenizi barındırabilirsiniz.
Github pages ise bir sunucuya ihtiyacınız yok. Eğer sunucuya ihtiyacınız olursa IIS kullanarak web sitenizi barındırabilirsiniz.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #23 mmii dedi: GitHub pages ise bir sunucuya ihtiyacınız yok. Eğer sunucuya ihtiyacınız olursa ııs kullanarak web sitenizi barındırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyide bunun kurulumunu anlamadım anlatabilecke var mı hem de domaini nasıl bağlayacağım.
mmii dedi: GitHub pages ise bir sunucuya ihtiyacınız yok. Eğer sunucuya ihtiyacınız olursa ııs kullanarak web sitenizi barındırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyide bunun kurulumunu anlamadım anlatabilecke var mı hem de domaini nasıl bağlayacağım.
mmii Picopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #24 Bedirylm dedi: İyide bunun kurulumunu anlamadım anlatabilecke var mı hem de domaini nasıl bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Github bağlantısını paylaşırsanız daha basit olabilir.
Bedirylm dedi: İyide bunun kurulumunu anlamadım anlatabilecke var mı hem de domaini nasıl bağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Github bağlantısını paylaşırsanız daha basit olabilir.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #25 mmii dedi: Github bağlantısını paylaşırsanız daha basit olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam paylastim pixelplanet linki ilk mesajda Bedirylm dedi: pixelplanet Official Repository of pixelplanet.fun git.pixelplanet.fun Genişletmek için tıkla...
mmii dedi: Github bağlantısını paylaşırsanız daha basit olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam paylastim pixelplanet linki ilk mesajda Bedirylm dedi: pixelplanet Official Repository of pixelplanet.fun git.pixelplanet.fun Genişletmek için tıkla...
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #26 VDS kiraladınız mı?
helenistik Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2024 #27 Paylaştığınız repoda teknoloji Node.js'dir. Bu linkten ne yapmanız gerektiği yazmaktadır: pixelplanet
Paylaştığınız repoda teknoloji Node.js'dir. Bu linkten ne yapmanız gerektiği yazmaktadır: pixelplanet