Ercan Root Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 Hocalar selam. VDS'te bir uygulama açtım. Böyle bir hata alıyorum. Ve arttıkça artıyor. RAM'i yiyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri bandicam 2022-08-20 14-20-01-953.jpg 33,8 KB · Görüntüleme: 46
Hocalar selam. VDS'te bir uygulama açtım. Böyle bir hata alıyorum. Ve arttıkça artıyor. RAM'i yiyor. Ne yapmalıyım?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Ağustos 2022 #2 Uygulama nedir?
K KelMahmut Femtopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #3 Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com burdan framework güncel sürüm indirmeyi deneyebilrisinz
Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com burdan framework güncel sürüm indirmeyi deneyebilrisinz
Ercan Root Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #4 die dedi: Uygulama nedir? Genişletmek için tıkla... Azure hocam uzak masaustü KelMahmut dedi: Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com burdan framework güncel sürüm indirmeyi deneyebilrisinz Genişletmek için tıkla... zaten yüklü diyor hocam. Dosya Ekleri bandicam 2022-08-20 14-33-09-421.jpg 54,5 KB · Görüntüleme: 35
die dedi: Uygulama nedir? Genişletmek için tıkla... Azure hocam uzak masaustü KelMahmut dedi: Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com burdan framework güncel sürüm indirmeyi deneyebilrisinz Genişletmek için tıkla... zaten yüklü diyor hocam.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Ağustos 2022 #5 Ercan Root dedi: Azure hocam uzak masaustü zaten yüklü diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Açmaya çalıştığınız uygulama nedir?
Ercan Root dedi: Azure hocam uzak masaustü zaten yüklü diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Açmaya çalıştığınız uygulama nedir?
Ercan Root Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #6 yabancı bir uygulama uygulama acıldı fakat beraberinde sorun cıkarıyor die dedi: Açmaya çalıştığınız uygulama nedir? Genişletmek için tıkla...
yabancı bir uygulama uygulama acıldı fakat beraberinde sorun cıkarıyor die dedi: Açmaya çalıştığınız uygulama nedir? Genişletmek için tıkla...