Linksys XAC1200 (LINKSYS SMART WI-FI yazılımı çok başarılı. VDSL2 desteği var mıdır ? XAC1200-UK ile XAC1200-EK aynı özelliklere mi sahip? Web sitesinde XAC1200-EK çıkmıyor.
Linksys o modeli VDSL desteklemiyor sanırım avrupada yüksek hızlı ADSL2 bağlantıları için kullanılıyor, öneri istersen Tenda v300 almıştım ucuz diye daha sıkıntı yaşamadım.
Niyeymiş? Şu ana kullandığım tüm TP-Link ürünlerinden memnun kaldım. Çoğu düşük bütçeli F/P ürününe sahibim.
W9970, 2x WA860RE, SF1005D, WR841N, WN72000ND ve 8200ND.
Niyeymiş? Şu ana kullandığım tüm TP-Link ürünlerinden memnun kaldım. Çoğu düşük bütçeli F/P ürününe sahibim.
W9970, 2x WA860RE, SF1005D, WR841N, WN72000ND ve 8200ND.
1) Aşırı ısınmakta. Üretim hatası yapmışlar.
2) IP alamama mevzusu. (Makina ısınınca alamıyor IP.)
3) İnternet'in rezalet hızlara düşmesi (Bu da ısınmadan kaynaklı.)
4) Garanti'ye yolladık modeminiz de sıkıntı yok ehe ehe dediler geri verdiler.
Modemi aldığımdan beri bu sorunları yaşıyorum. Satıp ASUS DSL-AC52U aldım gayette memnunum.
1) Aşırı ısınmakta. Üretim hatası yapmışlar.
2) IP alamama mevzusu. (Makina ısınınca alamıyor IP.)
3) İnternet'in rezalet hızlara düşmesi (Bu da ısınmadan kaynaklı.)
4) Garanti'ye yolladık modeminiz de sıkıntı yok ehe ehe dediler geri verdiler.
Modemi aldığımdan beri bu sorunları yaşıyorum. Satıp ASUS DSL-AC52U aldım gayette memnunum.
Şu ana kadar garantilik işim TP-Link'te hiç olmadı benim.
Aynı şekilde Samsung'un neredeyse çoğu modelini ailemde kullanan var ve şu ana kadar 1 kere garantiye giden oldu onda da direk anakartı değiştirip yolladılar.
Şu ana kadar garantilik işim TP-Link'te hiç olmadı benim.
Aynı şekilde Samsung'un neredeyse çoğu modelini ailemde kullanan var ve şu ana kadar 1 kere garantiye giden oldu onda da direk anakartı değiştirip yolladılar.