ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 19 Mart 2025 #1 Bir Minecraft sunucusuna AFK atmak için bir VDS almayı düşünüyorum. Sorun çıkarır mı? Sunucudan banlanır mıyım?
Bir Minecraft sunucusuna AFK atmak için bir VDS almayı düşünüyorum. Sorun çıkarır mı? Sunucudan banlanır mıyım?
E efetg Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 ahmet_kıran dedi: Bir Minecraft sunucusuna AFK atmak için bir VDS almayı düşünüyorum. Sorun çıkarır mı? Sunucudan banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben 30 40 afk atıyordum girdiğim sunuculara sorun olmaz. Banlanmamak için serverin kurallarını oku orda afk limiti yazar. Hangi server ben çoğu serverde oynadim.
ahmet_kıran dedi: Bir Minecraft sunucusuna AFK atmak için bir VDS almayı düşünüyorum. Sorun çıkarır mı? Sunucudan banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben 30 40 afk atıyordum girdiğim sunuculara sorun olmaz. Banlanmamak için serverin kurallarını oku orda afk limiti yazar. Hangi server ben çoğu serverde oynadim.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 19 Mart 2025 #3 efetg dedi: Ben 30 40 AFK atıyordum girdiğim sunuculara sorun olmaz. Banlanmamak için serverin kurallarını oku orada AFK limiti yazar. Hangi server ben çoğu serverde oynadim. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu serverine VDS ile AFK atmayı düşünüyorum. Apponfly üzerinden free 20 dakikalık deneme ile denedim fakat oyun açılmıyor.
efetg dedi: Ben 30 40 AFK atıyordum girdiğim sunuculara sorun olmaz. Banlanmamak için serverin kurallarını oku orada AFK limiti yazar. Hangi server ben çoğu serverde oynadim. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu serverine VDS ile AFK atmayı düşünüyorum. Apponfly üzerinden free 20 dakikalık deneme ile denedim fakat oyun açılmıyor.
E efetg Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #4 ahmet_kıran dedi: SonOyuncu serverine VDS ile AFK atmayı düşünüyorum. Apponfly üzerinden free 20 dakikalık deneme ile denedim fakat oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'da AFK bırakmak için ekran kartlı bir VDS'e ihtiyacın var çünkü kendi Client'i var ve sadece ekran kartıyla açılıyor. Ya da bir yazilimciya CMD ile SonOyuncu'yu açabilen bir program yazdirabilirsin.
ahmet_kıran dedi: SonOyuncu serverine VDS ile AFK atmayı düşünüyorum. Apponfly üzerinden free 20 dakikalık deneme ile denedim fakat oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'da AFK bırakmak için ekran kartlı bir VDS'e ihtiyacın var çünkü kendi Client'i var ve sadece ekran kartıyla açılıyor. Ya da bir yazilimciya CMD ile SonOyuncu'yu açabilen bir program yazdirabilirsin.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 19 Mart 2025 #5 efetg dedi: SonOyuncu'da AFK bırakmak için ekran kartlı bir VDS'e ihtiyacın var çünkü kendi Client'i var ve sadece ekran kartıyla açılıyor. Ya da bir yazilimciya CMD ile SonOyuncu'yu açabilen bir program yazdirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sunucudan banlanır mıyım? Ekran kartsız ucuz bir VDS ile açmanın hiçbir yolu yok mu?
efetg dedi: SonOyuncu'da AFK bırakmak için ekran kartlı bir VDS'e ihtiyacın var çünkü kendi Client'i var ve sadece ekran kartıyla açılıyor. Ya da bir yazilimciya CMD ile SonOyuncu'yu açabilen bir program yazdirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sunucudan banlanır mıyım? Ekran kartsız ucuz bir VDS ile açmanın hiçbir yolu yok mu?
E efetg Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #6 ahmet_kıran dedi: Sunucudan banlanır mıyım? Ekran kartsız ucuz bir VDS ile açmanın hiçbir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi açıkladıgimi düşünüyorum.
ahmet_kıran dedi: Sunucudan banlanır mıyım? Ekran kartsız ucuz bir VDS ile açmanın hiçbir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi açıkladıgimi düşünüyorum.
H hakann7534 Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #7 efetg dedi: Gayet iyi açıkladıgimi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Cr için?
E efetg Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #8 hakann7534 dedi: Cr için? Genişletmek için tıkla... Cr için şu anlık bir CMD Client'i yok ama yapılabilir bir uğraşla. Cr için ekran kartlı VDS ayarlaman lazım şu anki şartlarda.
hakann7534 dedi: Cr için? Genişletmek için tıkla... Cr için şu anlık bir CMD Client'i yok ama yapılabilir bir uğraşla. Cr için ekran kartlı VDS ayarlaman lazım şu anki şartlarda.