VDS önerisi

OLAYRUZGAR

Centipat
Daha fazla  
Allah rızası için biri bana VDS önersin. Gittim saçma sapan bir VDS aldım şu hostifox.com.tr/minecraft-vds VDS çalışmıyor. Para aralıgı 1000 TL üzeri olmasa yeter. Minecraft için kullanacağım. 12-14 GB RAM arası 4 cekirdek falan filan o işlerden fazla anlamıyorum sadece önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah rızası için biri bana VDS önersin. Gittim saçma sapan bir VDS aldım şu hostifox.com.tr/minecraft-vds VDS çalışmıyor. Para aralıgı 1000 TL üzeri olmasa yeter. Minecraft için kullanacağım. 12-14 GB RAM arası 4 cekirdek falan filan o işlerden fazla anlamıyorum sadece önerir misiniz?

Keyubu bakabilirsiniz fiyatları bilmiyorum.

Çalışmıyor derken? Kaç kişi ne oynayacaksınız bir de? Genel olarak Keyubu birazcık pahalı olsa da satış sonrası desteği güzel kurulumdada yardımcı olurlar.

Çalışmıyor derken? Kaç kişi ne oynayacaksınız bir de?

Sunucunun her şeyi hazır, sadece VDS sıkıntısı var 30 40 kişilik planlıyoruz. Ama uzakmasaüstü bağlantısı kurulamıyor. Ayrıca şöyle bir uyarı (hata mesajı) veriyor.

30 40 dediğimiz maksimum bu arada normalde 10 11 falan :D

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-24 195209.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-24 195209.png
    9 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran görüntüsü 2025-02-24 195305.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-24 195305.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 42
Minecraft için Keyubu satın aldık ATM10 modunda oynuyoruz sorun olursa destek bayağı ilgili ve modu destekten rica ettik kendisi kurdu.

Sunucunun her şeyi hazır, sadece VDS sıkıntısı var 30 40 kişilik planlıyoruz. Ama uzakmasaüstü bağlantısı kurulamıyor. Ayrıca şöyle bir uyarı (hata mesajı) veriyor.

30 40 dediğimiz maksimum bu arada normalde 10 11 falan :D

Windows'un kendi uzak masaüstünden bağlanmayı dener misiniz bağlanmıyorsa destek talebi açın bağlantı köpük diyor hosting kaynaklıda olabilir.

Windows'un kendi uzak masaüstünden bağlanmayı dener misiniz bağlanmıyorsa destek talebi açın hosting kaynaklıda olabilir.

Zaten oradan denedim. Çalışmıyor destek talebi actık WhatsApp'tan da yazdık en son destek talebinin ID kodunu yazdığımızda mesaja bakma gereği duymadılar sanırım.

Yorumlardan anladığım üzeri. Bir dahakine Keyubu alacakmışım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı