Allah rızası için biri bana VDS önersin. Gittim saçma sapan bir VDS aldım şu hostifox.com.tr/minecraft-vds VDS çalışmıyor. Para aralıgı 1000 TL üzeri olmasa yeter. Minecraft için kullanacağım. 12-14 GB RAM arası 4 cekirdek falan filan o işlerden fazla anlamıyorum sadece önerir misiniz?
Allah rızası için biri bana VDS önersin. Gittim saçma sapan bir VDS aldım şu hostifox.com.tr/minecraft-vds VDS çalışmıyor. Para aralıgı 1000 TL üzeri olmasa yeter. Minecraft için kullanacağım. 12-14 GB RAM arası 4 cekirdek falan filan o işlerden fazla anlamıyorum sadece önerir misiniz?
Çalışmıyor derken? Kaç kişi ne oynayacaksınız bir de? Genel olarak Keyubu birazcık pahalı olsa da satış sonrası desteği güzel kurulumdada yardımcı olurlar.
En uygun fiyatlarla yüksek performanslı VDS satın al veya kirala. Hızlı, güvenilir ve ekonomik VDS server kiralama çözümleriyle yüksek performans elde edin!
Sunucunun her şeyi hazır, sadece VDS sıkıntısı var 30 40 kişilik planlıyoruz. Ama uzakmasaüstü bağlantısı kurulamıyor. Ayrıca şöyle bir uyarı (hata mesajı) veriyor.
30 40 dediğimiz maksimum bu arada normalde 10 11 falan
Sunucunun her şeyi hazır, sadece VDS sıkıntısı var 30 40 kişilik planlıyoruz. Ama uzakmasaüstü bağlantısı kurulamıyor. Ayrıca şöyle bir uyarı (hata mesajı) veriyor.
30 40 dediğimiz maksimum bu arada normalde 10 11 falan
Zaten oradan denedim. Çalışmıyor destek talebi actık WhatsApp'tan da yazdık en son destek talebinin ID kodunu yazdığımızda mesaja bakma gereği duymadılar sanırım.
Yorumlardan anladığım üzeri. Bir dahakine Keyubu alacakmışım