VDS önerisi

eraykzl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle benim işimi VM'de görüyor fakat tek sorun güçlü bir VM bulamıyorum. Belki VM'lerin amacı bu, hiç bilmiyorum. Böyle işleri yapacağım şey, 1 bilgisayardan 2-3 tane Valorant açmak bana ne önerirsiniz? VDS'e para vermeye değer mi yoksa VM iş görür mü? Valorant haricinde hiçbir şeyde kullanmayacağım.

Ekran kartlı VDS gerekiyor aylık 2000TL falan bütçe nedir?

Maalesef o kadar bütçem yok aslında amacım hesap alsat yapmak fakat alsat yaparken bir de hesabın içinde 5 maç trollemem gerekiyor bende kendim bir bot yazdım bu bot kendi yaptığım her şeyi yapıyor fakat Valorant açıkken py dosyası açarsam ban yerim diye açmıyorum ondan dolayı VDS gibi bir şey istiyorum işimi çok kolaylaştıracak.

Maalesef o kadar bütçem yok aslında amacım hesap alsat yapmak fakat alsat yaparken bir de hesabın içinde 5 maç trollemem gerekiyor bende kendim bir bot yazdım bu bot kendi yaptığım her şeyi yapıyor fakat Valorant açıkken py dosyası açarsam ban yerim diye açmıyorum ondan dolayı VDS gibi bir şey istiyorum işimi çok kolaylaştıracak.

Vdsdede yersin hocam PC ile farkı olmaz ama muhtelemen sadece işlemcili alırsan açmaz veya arkadaşın dediği gibi IP Riot tarafından yasaklı şekilde de gelebilir veya Vanguard'da VDS tarama varsa engeller.

Vdsdede yersin hocam PC ile farkı olmaz ama muhtelemen sadece işlemcili alırsan açmaz veya arkadaşın dediği gibi IP Riot tarafından yasaklı şekilde de gelebilir veya Vanguard'da VDS tarama varsa engeller.

Tamamdır hocam peki ben bu işlemi yapabileceğim bir yöntem var mıdır bildiğiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı