VDS programlar kapanıyor

bladeeio

Femtopat
Daha fazla  
Microsoft Azure'den bir VDS satın aldım 7/24 açık fakat, kendi yaptığım programı açıyorum ve VD'si sağ üstten X işaretine basıyorum ve kapatıyorum, sonra kontrol etmek için arada bir tekrardan bağlanıyorum ve programım kapalı gözüküyor bunun sorununu nasıl çözebilirim bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • gpedit.msc -> Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Dekstop Services -> Remote Desktop Session Host -> Session Time Limits -> Tüm seçenekler Never/Asla

• secpol.msc -> Local Policies -> Security Options -> Microsoft Network server: Amount of idle time required before suspending session -> 0 “sıfır”

Disconnect edildiğinde uygulamalar kapanıyorsa oturum kapanıyor demektir. Oturumunuzun administartor olup olmadığını kontro ediniz

• gpedit.msc -> Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Dekstop Services -> Remote Desktop Session Host -> Session Time Limits -> Tüm seçenekler Never/Asla

• secpol.msc -> Local Policies -> Security Options -> Microsoft Network server: Amount of idle time required before suspending session -> 0 “sıfır”

Disconnect edildiğinde uygulamalar kapanıyorsa oturum kapanıyor demektir. Oturumunuzun administartor olup olmadığını kontro ediniz
Nasıl bakıyoruz administrator hesabı olup olmadığını?

Buarada ilk dediğinizde öyle birşey bulamadım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00