VDS SAMP'de sunucu bulunamadı hatası

Makaleler
12
Merhaba, bundan yaklaşık 2 gün önce Keyubu'dan VDS satın aldım. Amacım VDS üzerinden SAMP sunucusunda karakterimi AFK bırakıp avantaj sağlamaktı fakat VDS'e oyunu kurdum ve SAMP'ye giriş sağladığımda server bulunamadı hatası aldım, üstelik SAMP'de de 0 sunucu gösteriyor, ne Internet ne yerel ağ, hiçbirinde sunucu yok. Başka SAMP sürümüyle de denedim, sonuç yine aynı. SAMP sunucusuna VDS ile giriş yapmak için ne yapmalıyım?

B2F01C83-445D-44F5-83CF-02F29C53B797.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Makinenin IP'si ile bağlı olduğu ethernet IP'si aynı olduğundan dolayı IP çakışması falan filan... birşeyler vardı.
Peki bu firma tarafından engellenen bir şey mi? Eğer öyle değilse yine de şansımı denemek için talep açacağım, benim için önemli sayılmasa da giden paraya üzülüyorum.

Peki bu firma tarafından engellenen bir şey mi? Eğer öyle değilse yine de şansımı denemek için talep açacağım, benim için önemli sayılmasa da giden paraya üzülüyorum.
Zamanında durumu izah ettiğimde SAMP sunucu adresini isteyip birşeyler yapmışlardı ancak işe yaramamıştı. IP değişikliği yada ethernet IP değişikliği sorduğumda yok demişlerdi.

SAMP engelliyor diyebilirim ve firmanın politikaları bununla çakışıyor.

Zamanında durumu izah ettiğimde SAMP sunucu adresini isteyip birşeyler yapmışlardı ancak işe yaramamıştı. IP değişikliği yada ethernet IP değişikliği sorduğumda yok demişlerdi.

SAMP engelliyor diyebilirim ve firmanın politikaları bununla çakışıyor.
Yanıtın için sağ ol dostum, yine de bi talep atayım, belki bir şeyler denerler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı