VDS'in işletim sistemi nedir, işletim sistemi değiştirmeyi düşünür müsünüz?
Kanka işletim sistemine nasıl bakacağım onu bile bilmiyorum.
Anladığım kadarıyla localhosttaki siteyi domaine bağlamayı istiyorsunArkadaşlar bende bir sanal makine VDS var. Bir de 3MB'lik sadece proje yayınlamalık web hostingim var. Amacım veri kaydetmek, veri almak vb. nasıl yapacağım hakkında fikrim yok yardım eder misiniz?
Anladığım kadarıyla localhosttaki siteyi domaine bağlamayı istiyorsun.
Arkadaşlar bende bir sanal makine VDS var. Bir de 3MB'lik sadece proje yayınlamalık web hostingim var. Amacım veri kaydetmek, veri almak vb. nasıl yapacağım hakkında fikrim yok yardım eder misiniz?
Selam,Kanka işletim sistemine nasıl bakacağım onu bile bilmiyorum.
cat /etc/os-release
Sorun çözümü bayağı basit oda şu olur hosting var büyük ihtimalle local hoşt olduğuna göre domain alır bağlar yayınlar basit.
Şöyle benim hostingim bana kendi domaini veriyor yani domaini ben belirliyorum fakat com xyz filan değil deneme. Xxx. Site die oluşuyor VDS'de birazkarmaşık açıkçası nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bana özelden ulaşın hocam isterseniz yardımıc olayımŞöyle benim hostingim bana kendi domaini veriyor yani domaini ben belirliyorum fakat com xyz filan değil deneme. Xxx. Site die oluşuyor VDS'de birazkarmaşık açıkçası nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.