Selamum ama sunucunun Roblox'u kaldıracağından emin değilim bundan dolayı sormak istedim. Bütçem kısıtlı olduğu için oyunu kaldırabilecek en ucuz sunucuyu arıyorum. Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Eki Görüntüle 2253373
VDS gerek yok ki.
VDS gerek yok?
Roblox'da bir oyunda 7/24 AFK bırakmam gerek ama gece fanlardan dolayı çok ışık oluyor ve bu yüzden bırakamıyorum. Bana Roblox açabilecek bir VDS lazım fakat Roblox'u hangisi açar bilmiyorum.
Roblox'da bir oyunda 7/24 AFK bırakmam gerek ama gece fanlardan dolayı çok ışık oluyor ve bu yüzden bırakamıyorum. Bana Roblox açabilecek bir VDS lazım fakat Roblox'u hangisi açar bilmiyorum.
Maalesef ki, ilettiğiniz görüntüdeki hiçbir VDS Roblox kaldıramaz. Ekran kartlı VDS bile satın alırsanız sanallaştırma ile açıldığı için açılırken hata verip kapanacaktır. Bu yüzden aylık 2-4K TL bütçe ayırıp, fiziksel sunucu kiralayıp içerisine Windows kurdurup açabilirsiniz. Başka yolla açılması mümkün değil.
Beğenmiyorum olarak, işaretlemişsiniz. Acaba neyi beğenmediniz?VDS gerek yok?
Ilettiği sanal sunucuların hiç birinde ekran kartı bulunmuyor. Acaba nasıl açacak? Lütfen bilmeden ve denemeden yanlış fikirler belirtmeyiniz. Evet, PC alması daha mantıklı ama ben burada sadece bilgi veriyorum, alın demiyorum.Açabilir Roblox'u kaldıramaz diye bir şey yok ayrıca 4 k bütçe ayırırsa aylık kötü bir PC alması daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.