Arkadaşlar biz UHC yapıyoruz arkadaşlarla birlikte ama sunucuya plugin falan yükleyince kasıyor. Biz de bu yüzden VDS server kurduk. Ben de bu serverı sanki gerçek bir Minecraft serverinde oynuyormuş gibi yapmak istiyorum. Mesela login ve register işini hallettim ama bir de doğma yerlerini filan ayarlamak, lobi map’i yüklemek ve hani bu serverlerde tıklayınca mesela UHC NPC’sine tıklayınca o minigame’e ışınlanırsın, ya onları nasıl yaparım?
Arkadaşlar biz uhc yapıyoruz arkadaşlarla birlikte ama sunucuya plugin falan yükleyince kasıyor. Biz de bu yüzden VDS server kurduk. Ben de bu serverı sanki gerçek bir Minecraft serverinde oynuyormuş gibi yapmak istiyorum. Mesela login ve register işini hallettim ama bir de doğma yerlerini filan ayarlamak, lobi Map'i yüklemek ve hani bu serverlerde tıklayınca mesela uhc NPC'sine tıklayınca o Minigame'e ışınlanırsın, ya onları nasıl yaparım?
Normal server dosyalarını indirip server özellikleri dosyasında IP adresi yazan bir yer var oraya IP adresini yazman gerek IP adresini de sağlayıcından alabilirsin.
Normal server dosyalarını indirip server özellikleri dosyasında IP adresi yazan bir yer var oraya IP adresini yazman gerek IP adresini de sağlayıcından alabilirsin.