VDS sunucusuna lobi serveri nasıl kurulur?

kptnberat2

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biz UHC yapıyoruz arkadaşlarla birlikte ama sunucuya plugin falan yükleyince kasıyor. Biz de bu yüzden VDS server kurduk. Ben de bu serverı sanki gerçek bir Minecraft serverinde oynuyormuş gibi yapmak istiyorum. Mesela login ve register işini hallettim ama bir de doğma yerlerini filan ayarlamak, lobi map’i yüklemek ve hani bu serverlerde tıklayınca mesela UHC NPC’sine tıklayınca o minigame’e ışınlanırsın, ya onları nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biz uhc yapıyoruz arkadaşlarla birlikte ama sunucuya plugin falan yükleyince kasıyor. Biz de bu yüzden VDS server kurduk. Ben de bu serverı sanki gerçek bir Minecraft serverinde oynuyormuş gibi yapmak istiyorum. Mesela login ve register işini hallettim ama bir de doğma yerlerini filan ayarlamak, lobi Map'i yüklemek ve hani bu serverlerde tıklayınca mesela uhc NPC'sine tıklayınca o Minigame'e ışınlanırsın, ya onları nasıl yaparım?

İkinci bir IP adresi tanıplayıp yeni bir server açıp yeni IP adresine tanımlamanız gerek.

Normal server dosyalarını indirip server özellikleri dosyasında IP adresi yazan bir yer var oraya IP adresini yazman gerek IP adresini de sağlayıcından alabilirsin.

Kanka özür dilerim ama tam anlayamadım Discord filan yani banan anlatabileceğin bir platform varsa oradan konuşabilir miyiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı