VDS'de robloxa girmek için VPN önerisi

b3rlin

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600XT
R5 5600
16GB DDR4 3200MHZ 2X8 RAM
B450 ANAKART
SAMSUNG 980 PRO 1TB SOĞUTUCULU 7100MB/5100MB SSD
700W 80+ PSU
VPN açarsam VDS'den atacak diye korkuyorum. AFK bırakmak için kullanacağım. VDS'in DNS ayarları zaten 8.8.8.8 - 8.8.1.1 olmasına rağmen gene girmiyor Roblox'a.

VPN açarsam VDS'den atacak diye korkuyorum. AFK bırakmak için kullanacağım. VDS'in DNS ayarları zaten 8.8.8.8 - 8.8.1.1 olmasına rağmen gene girmiyor Roblox'a.

VDS'i aldığınız firma Türkiye içi lokasyonları varsa girmez tabii ki VPN kurmanız sorun olusturmaz

Bulgaristandan VDS alsaydın böyle bir sorunun olmazdı. Hem ping olarak da Türkiye sunucularına yakın.

Türkiye'de internette DNS zehirlemesi var. Yani DNS değiştirerek giremezsin.

Çözüm: Sunucuya CloudFlare Warp kurabilirsin.

VDS'i aldığınız firma Türkiye içi lokasyonları varsa girmez tabii ki VPN kurmanız sorun olusturmaz
Ne yaparsam yapayım hiç bir VPN açılmadı, hep sorun gösterdi. WARP denedim onda bile sorun çıktı. Birazdan sorunların sslerini atarım.

Bulgaristandan VDS alsaydın böyle bir sorunun olmazdı. Hem ping olarak da Türkiye sunucularına yakın.

Türkiye'de internette DNS zehirlemesi var. Yani DNS değiştirerek giremezsin.

Çözüm: Sunucuya CloudFlare Warp kurabilirsin.
Bulgaristan VDS satan sağlayıcı biliyorsan link bırakabilir misin.

Ne yaparsam yapayım hiçbir VPN açılmadı, hep sorun gösterdi. WARP denedim onda bile sorun çıktı. Birazdan sorunların SS'lerini atarım.

Bulgaristan VDS satan sağlayıcı biliyorsan link bırakabilir misin?

Hocam pahalıya patlar haberiniz olsun

Ve ya Microsoft Azure üzerinden deneyin öğrenci denemesiyle 3 ay ücretsiz

Fiyatlara baktım harbi çok pahalı. Microsoft Azure istediğim kaliteyi verir mi? Ya da boş ver, ücretsiz zaten :).

Hiç birinde stok yok.

Verir hocam zamanında bende kullandım Minecraft sunucusu için hız olsun bağlantı kalitesi olsun gayet sahane

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı