Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 31 Ağustos 2022 #1 Merhaba VDS aldım YT vb açıyorum videolara bakıyorum ama aklımda soru oluştu VDS'den kullanırsak kendi kotamızdan harcar mı? Harcarsa ne kadar harcar?
Merhaba VDS aldım YT vb açıyorum videolara bakıyorum ama aklımda soru oluştu VDS'den kullanırsak kendi kotamızdan harcar mı? Harcarsa ne kadar harcar?
E emresudo Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 201 31 Ağustos 2022 #2 Harcamaz, sadece vdse girip sana gelen görüntü internet harcar. Vds kendi internetine sahiptir ve senin internetinle bağlantısı yok.
Harcamaz, sadece vdse girip sana gelen görüntü internet harcar. Vds kendi internetine sahiptir ve senin internetinle bağlantısı yok.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 31 Ağustos 2022 #3 emresudo dedi: Harcamaz, sadece VDS'e girip sana gelen görüntü internet harcar. VDS kendi internetine sahiptir ve senin internetinle bağlantısı yok. Genişletmek için tıkla... VDS'den 5 dk video izledim bir de normal izledim hangısınde fazla harcar.
emresudo dedi: Harcamaz, sadece VDS'e girip sana gelen görüntü internet harcar. VDS kendi internetine sahiptir ve senin internetinle bağlantısı yok. Genişletmek için tıkla... VDS'den 5 dk video izledim bir de normal izledim hangısınde fazla harcar.
E emresudo Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 201 31 Ağustos 2022 #4 Yossiverdes dedi: VDS'den 5 dk video izledim bir de normal izledim hangısınde fazla harcar. Genişletmek için tıkla... Normal izlersen daha fazla harcar.
Yossiverdes dedi: VDS'den 5 dk video izledim bir de normal izledim hangısınde fazla harcar. Genişletmek için tıkla... Normal izlersen daha fazla harcar.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 31 Ağustos 2022 #5 emresudo dedi: Normal izlersen daha fazla harcar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler,