VDS'den çıkınca oturum kapanıyor

Yer
Roma
Selam, Awm Bilişim'den VDS satın aldım. Windows Server 2016 kurulu. RDP dosyasını üst çarpıdan kapatıp tekrar girdiğimde her seferinde yeniden oturum açılıyor. Çalıştırdığım programlar da bu sebepten ötürü çalışmayı durduruyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Gpedit'ten ayarlamaları internetten bulduğum şekilde yaptım ancak işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

VDS'le bağlantıyı kestiğinizde monitor bağlantısı gitmiş gibi oluyor bu yüzden uyku moduna alıyor galiba.

Şimdiye kadar belki 20 tane Windows VPS/VDS kullandım hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Büyük ihtimalle aldığın yerin Windows ISO dosyaları sıkıntılı eğer Linux ile çalıştırılabilecek bir uygulama ise Linux kur(Ubuntu Server) ve o şekilde kullan.

VDS'i üstteki çarpıdan kapattıktan sonra RDP dosyasını çalıştırınca login ekranı gelmiyor mu sizde?
Windows işletim sistemi üzerinden bağlanıyorsanız arama yerine Uzak Masaüstü Bağlantısı yazıp o şekilde bağlanın farklı bir program kullanıyorsanız belki o yüzden oluyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…