prostlaker123 Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Merhaba, ben VDS aldim ama Microsoft Store yok. Ubuntu kurmak istiyorum ama Microsoft Store olmadiği icin kuramiyorum. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Merhaba, ben VDS aldim ama Microsoft Store yok. Ubuntu kurmak istiyorum ama Microsoft Store olmadiği icin kuramiyorum. Ne yapacağım?
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 27 Haziran 2024 #2 prostlaker123 dedi: Merhaba, ben VDS aldim ama Microsoft Store yok. Ubuntu kurmak istiyorum ama Microsoft Store olmadiği icin kuramiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Administrator izni var mı? Mağaza olmasa da yüklersiniz. Xbox App for Windows PC | Xbox Download the Xbox app for Windows PC to play games. www.xbox.com
prostlaker123 dedi: Merhaba, ben VDS aldim ama Microsoft Store yok. Ubuntu kurmak istiyorum ama Microsoft Store olmadiği icin kuramiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Administrator izni var mı? Mağaza olmasa da yüklersiniz. Xbox App for Windows PC | Xbox Download the Xbox app for Windows PC to play games. www.xbox.com