Oray_bey Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinası + bim klavyesi Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Sunucu kurmayı biliyorum da belirli sürüm aralıklarını nasıl yaparım? (1.18-1.21 vb.)
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 4 Eylül 2024 #2 Viaversion çözüldü olarak işaretler misin?
K kivo0144 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Aternis gibi sunucu açma yerlerine git sunucunu aç VDS'den Minecraft'i açık tut sunucu VDS açık kaldığı sürece açık olacaktır.
Aternis gibi sunucu açma yerlerine git sunucunu aç VDS'den Minecraft'i açık tut sunucu VDS açık kaldığı sürece açık olacaktır.
Oray_bey Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinası + bim klavyesi Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #4 kivo0144 dedi: Aternis gibi sunucu açma yerlerine git sunucunu aç VDS'den Minecraft'i açık tut sunucu VDS açık kaldığı sürece açık olacaktır. Genişletmek için tıkla... zaten vds aldım aternis boş iş Necmettin Eren dedi: Viaversion çözüldü olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... işaretliyomda dc ekleyip biraz yardım etsen olurmu?
kivo0144 dedi: Aternis gibi sunucu açma yerlerine git sunucunu aç VDS'den Minecraft'i açık tut sunucu VDS açık kaldığı sürece açık olacaktır. Genişletmek için tıkla... zaten vds aldım aternis boş iş Necmettin Eren dedi: Viaversion çözüldü olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... işaretliyomda dc ekleyip biraz yardım etsen olurmu?
K kivo0144 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #5 Dostum VDS'e girip Minecraft sunucusunda açık bırakır misin oyle olur.