B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 18 Mart 2023 #41 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Konu nerelere gelmiş, Windows nereden çıktı Adam sadece site barindirmak istiyor, Ubuntu kurup sonra AApanel kuracaksin diye belirttim. Neden üst seviye bakiyorsun? Yeni bir site için gereksiz, paran cebinde kalsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ubuntu'dan vazgeçtim. Bir site için özelliklerin neler olmasını pek bilmiyorum hocam eğer fazla gelirse daha ucuzuna geçerim.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Konu nerelere gelmiş, Windows nereden çıktı Adam sadece site barindirmak istiyor, Ubuntu kurup sonra AApanel kuracaksin diye belirttim. Neden üst seviye bakiyorsun? Yeni bir site için gereksiz, paran cebinde kalsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ubuntu'dan vazgeçtim. Bir site için özelliklerin neler olmasını pek bilmiyorum hocam eğer fazla gelirse daha ucuzuna geçerim.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Mart 2023 #42 Buzdolabi dedi: Hocam ubuntu'dan vazgeçtim. Bir site için özelliklerin neler olmasını pek bilmiyorum hocam eğer fazla gelirse daha ucuzuna geçerim. Genişletmek için tıkla... Ne sitesi planliyorsun? Wordpress mi kullanacaksin yoksa baska birsey mi?
Buzdolabi dedi: Hocam ubuntu'dan vazgeçtim. Bir site için özelliklerin neler olmasını pek bilmiyorum hocam eğer fazla gelirse daha ucuzuna geçerim. Genişletmek için tıkla... Ne sitesi planliyorsun? Wordpress mi kullanacaksin yoksa baska birsey mi?