X XMixtelXx Hectopat Katılım 21 Eylül 2017 Mesajlar 558 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #1 VDSL uyumlu 2. el modem alacağım. Sorunlu olabilme ihtimalleri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2019
HyperSpeedT Kilopat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 120 18 Haziran 2019 #2 XMixtelXx dedi: VDSL uyumlu 2. el modem alacağım. Sorunlu olabilme ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla... Bende 2. el alacaktım fakat sıfır fiyatlarına yakın sattıkları için vazgeçtim. Fakat temiz ve uygun fiyata bulabilirsen alınır. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam deneyip alabilirsin
XMixtelXx dedi: VDSL uyumlu 2. el modem alacağım. Sorunlu olabilme ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla... Bende 2. el alacaktım fakat sıfır fiyatlarına yakın sattıkları için vazgeçtim. Fakat temiz ve uygun fiyata bulabilirsen alınır. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam deneyip alabilirsin
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 18 Haziran 2019 #3 Satıcı size çalışabilirliğini kanıtlarsa uygun fiyatlı olursa neden olmasın.