NetSpeed de Türk Telekom altyapısı kullanmıyor mu onun yerine TurkNet seçmek daha doğru geliyor bana en azından TurkNet modem ücreti kurulum ücreti vs. yok.
NetSpeed de Türk Telekom altyapısı kullanmıyor mu onun yerine TurkNet seçmek daha doğru geliyor bana en azından TurkNet modem ücreti kurulum ücreti vs. yok.
NetSpeed de Türk Telekom altyapısı kullanmıyor mu? Onun yerine TurkNet seçmek daha doğru geliyor bana en azından TurkNet modem ücreti kurulum ücreti vs. yok.
Dostum TurkNet de Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Denemeni tavsiye ederim uzun süredir kullanıyorum küçük problemler(her ISS'de olabilecek durumlar) dışında hiç problem yaşamadım.
Dostum TurkNet'de Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Denemeni tavsiye ederim uzun süredir kullanıyorum küçük problemler(her ISS'de olabilecek durumlar) dışında hiç problem yaşamadım.
Korkum bir sorun oluştuğunda müşteri hizmetlerine ulaşamamak santrale uzaklığım 27 metre ve şehrin merkezinde yaşıyorum umarım bir sorun olmaz büyük ihtimalle TurkNet'e geçeceğim.
Dostum TurkNet'de Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Denemeni tavsiye ederim uzun süredir kullanıyorum küçük problemler(her ISS'de olabilecek durumlar) dışında hiç problem yaşamadım.
Korkum bir sorun oluştuğunda müşteri hizmetlerine ulaşamamak santrale uzaklığım 27 metre ve şehrin merkezinde yaşıyorum umarım bir sorun olmaz büyük ihtimalle TurkNet'e geçeceğim.
Netspeed, Kablonet, Türknet, artık ne varsa hepsiyle bir görüş bence. Hangi hoşuna giderse. Zaten bunların mantıkları aynı. Sen, saha dolabına yakınsan zaten güzel hız alıcaksın.