ıLoveBhop Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Haberiniz olmadan 350 liralık modem almışsınız o zaman. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hm sanmıyorum sadece ilk 3 ay modem kurulumundan mı ne ekstra ücret ödemiştim o kadar 350TL'lik herhangi bir alım yapmadım.
ItsAllGoodman dedi: Haberiniz olmadan 350 liralık modem almışsınız o zaman. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hm sanmıyorum sadece ilk 3 ay modem kurulumundan mı ne ekstra ücret ödemiştim o kadar 350TL'lik herhangi bir alım yapmadım.
debellon Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #12 ItsAllGoodman dedi: Haberiniz olmadan 350 liralık modem almışsınız o zaman. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Faturaya ekstra ücret ekleniyor diye biliyorum ben
ItsAllGoodman dedi: Haberiniz olmadan 350 liralık modem almışsınız o zaman. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Faturaya ekstra ücret ekleniyor diye biliyorum ben
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Temmuz 2021 #13 ıLoveBhop dedi: Hm sanmıyorum sadece ilk 3 ay modem kurulumundan mı ne ekstra ücret ödemiştim o kadar 350TL'lik herhangi bir alım yapmadım. Genişletmek için tıkla... Siz fiber paketini kullanıyorsunuz.
ıLoveBhop dedi: Hm sanmıyorum sadece ilk 3 ay modem kurulumundan mı ne ekstra ücret ödemiştim o kadar 350TL'lik herhangi bir alım yapmadım. Genişletmek için tıkla... Siz fiber paketini kullanıyorsunuz.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #14 AllyFeedon dedi: Selamlar TurkNet'e geçeceğim VDSL alt yapısı ile 100 download, alıyorum ama şu an modemi temin edemeyeceğim. Elimde şu modem var Huawei HG531S sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bende 3 download var şu hayata bak.
AllyFeedon dedi: Selamlar TurkNet'e geçeceğim VDSL alt yapısı ile 100 download, alıyorum ama şu an modemi temin edemeyeceğim. Elimde şu modem var Huawei HG531S sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bende 3 download var şu hayata bak.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #15 yaraliordek dedi: Bende 3 download var şu hayata bak. Genişletmek için tıkla... 4 Yıldır kullandığım internet. Edit: Bu düşük hali. Bu arada ADSL+2 kullanamaz mıyım yani? Geçici bir müddet idare edemez mi?
yaraliordek dedi: Bende 3 download var şu hayata bak. Genişletmek için tıkla... 4 Yıldır kullandığım internet. Edit: Bu düşük hali. Bu arada ADSL+2 kullanamaz mıyım yani? Geçici bir müddet idare edemez mi?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Temmuz 2021 #16 AllyFeedon dedi: Bu arada ADSL+2 kullanamaz mıyım yani? Geçici bir müddet idare edemez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. ADSL olarak açtırıp modem aldıktan sonra VDSL'e geçirtebilirsiniz. Ama port olmazsa beklemek zorunda kalırsınız.
AllyFeedon dedi: Bu arada ADSL+2 kullanamaz mıyım yani? Geçici bir müddet idare edemez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. ADSL olarak açtırıp modem aldıktan sonra VDSL'e geçirtebilirsiniz. Ama port olmazsa beklemek zorunda kalırsınız.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #17 AllyFeedon dedi: Bu arada ADSL+2 kullanamaz mıyım yani? Geçici bir müddet idare edemez mi? Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı, çok sıkıntı. Sorun çözüldü arkadaşlar. İyi günler herkese, yardımcı olan herkese çok sevgiler. Son düzenleme: 17 Temmuz 2021
AllyFeedon dedi: Bu arada ADSL+2 kullanamaz mıyım yani? Geçici bir müddet idare edemez mi? Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı, çok sıkıntı. Sorun çözüldü arkadaşlar. İyi günler herkese, yardımcı olan herkese çok sevgiler.