VDSL Altyapı için en iyi internet sağlayıcı önerisi

x_Mello_x

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba

Şuan 50Mbps'lik VDSL interneti kullanıyorum, sağlayıcı ise TurkNet ama pek memnun değilim ne online oyunlardaki ping konusunda nede download konusunda memnum değilim o firmadan ne yazık ki, o yüzden hem ping konusunda hemde download ve upload çok iyi tam potansiyelini verebilen bir internet sağlayıcı arıyorum, var mı sizin bildiğiniz güvenilir müşteri temsilcisi de iyi ve ilgili olacak, hem pinglerde hemde download ve upload konusunda çok becerikli olan bir firma.

Türknet müşteri hizmetleri gayet iyi. Altyapında bir sıkıntı var veya iç tesisatında. İSS değiştirmen bir şey fark ettirmez. Türknet, Netspeed gibi firmalar bu konuda en iyileri. Diğerleri arıza kaydı açmak için ücret istiyor. Ekipler geç geliyor ya da gelmiyor. Bütçen iyiyse Türk Telekom'a geçmeni şiddetle tavsiye ederim.

bende netspeed e geçmeyi düşünüyordumda önerir misin? iyiler mi sundukları vaatleri gerçekten verebiliyorlarmı online oyundaki pingler nasıl ve önemliside müşteri hizmetleri nasıl ilgililermi saygılılar mı?

Bu arada ayri bir şey diyeceğim ben zaten Türk Telekom dan Türknet'e geçtim, Türk Telekom'dayken pingler ciddi anlamda baya düşüktü ama sonra Türknet'e geçince pingler inanılmaz derece sapıttı uçtu gitti niye öyle oldu bende anlamış değil ve bu durumdan bir tek ben değilim şikâyetçi olan hemen hemen bir çok kişi bu durumu yaşamamış ve çok şikâyetçi TT den Türknete geçenler ve bir türlü bu duruma'da çare bulamadılar ne yazık ki. ve muhtemelen diyeceksin neden o zaman geri TT ye geçmedin malumumuz biliyorsun TT de internet fiyatlar inanılmaz derecede çok abartılı pahalı maalesef.

Son düzenleme:
Bu hata cadde sokak bina da yapilandirma hatası. Biz Antalya'da Kablonet (uydunet)kullandik çok güzeldi. Bazen sokak panosundan hız ayarı yapıyorlardı. Bu bazi yerlerde popüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…