Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #11 DNS değil DSL hocam kutudan modeme gelen kablodan bahsediyorum. DSL kablosu hocam kutudan modeme gelen kablo. Bu arada modemdende yapıyor olabilir hocam hat zayıflaman ve gürültü marjı değerleri normal farklı bir modem ile deneme şansın var mı? Son düzenleme: 14 Mayıs 2024
DNS değil DSL hocam kutudan modeme gelen kablodan bahsediyorum. DSL kablosu hocam kutudan modeme gelen kablo. Bu arada modemdende yapıyor olabilir hocam hat zayıflaman ve gürültü marjı değerleri normal farklı bir modem ile deneme şansın var mı?
TrCat Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 186 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 14 Mayıs 2024 #12 Einstein dedi: DNS değil DSL hocam kutudan modeme gelen kablodan bahsediyorum. DSL kablosu hocam kutudan modeme gelen kablo. Bu arada modemdende yapıyor olabilir hocam hat zayıflaman ve gürültü marjı değerleri normal farklı bir modem ile deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden farklı bir modemim vardı daha kötüydü yarım saatte bir gelip gidiyordu sonra değiştirdiler servisten bir nebze daha iyi oldu ondan olduğunu sanmıyorum açıkcası ve maalesef ki elimde şu anda farklı bir modem yok.
Einstein dedi: DNS değil DSL hocam kutudan modeme gelen kablodan bahsediyorum. DSL kablosu hocam kutudan modeme gelen kablo. Bu arada modemdende yapıyor olabilir hocam hat zayıflaman ve gürültü marjı değerleri normal farklı bir modem ile deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden farklı bir modemim vardı daha kötüydü yarım saatte bir gelip gidiyordu sonra değiştirdiler servisten bir nebze daha iyi oldu ondan olduğunu sanmıyorum açıkcası ve maalesef ki elimde şu anda farklı bir modem yok.
mafaky Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 858 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #13 Öncelikle ankastreden modeme gelen DSL kablosunu yenileyin derim... Halen modem olarak ne kullanmaktasınız?
Öncelikle ankastreden modeme gelen DSL kablosunu yenileyin derim... Halen modem olarak ne kullanmaktasınız?