VDSL altyapı için ISS önerisi

Makaleler
3
Bu başlıkla çok sayıda konu olduğunu biliyorum. Ancak altı farklı ISS kullanıp, diğer ikisine hiç bağlatamadığım için fazla seçeneğim kalmadı. Hepsi ayrı bir sorun. Belki benim bilmediğim bir şirket kalmıştır.

75-100 Mbps VDSL altyapı için şu şirketler haricinde önerebileceğiniz var mıdır?
  • Türk Telekom.
  • Millenicom
  • TurkNet
  • G1b1rnet
  • Comnet
  • Netgsm
  • Netspeed
  • Vodafone Net.

Kablo nete de bakabilirsin hocam eğer ki internet altyapın Türk Telekom ise hangi paketi seçersen seç 100 megabite kadar Türk Telekom altyapısından veriyorlar bunu bilirsin ama yine de söyleyim dedim yanlış anlama lütfen.

Estağfurullah. Şu an denize düştük, sarılacak yılan arıyoruz.

Vodafone DSL işini kaldırmış. SoL hem pahalı, hem sansürlü hem de zorla modem dayatıyor. Geriye Kablonet kaldı. Bir de onu inceleyelim.

Edit: Kablonet "şebeke türü uygun değildir." dedi. Demek ki VDSL desteklemiyorlar. Aşağılık Türk Telekom fiberi getirmedi. Kablonet de bizim evin olduğu ana caddeye getirmedi, ara sokaklara götürdü. Tam çıldırmalık.

Bugün Turknet'i iptal ettirmeye de uğraşıyorum. Nakil işlemini yapamadılar. Gönderdikleri yavşak kabloları ben bağlamam elektrikçi çağır dedi ve gitti. 12 aylık ücreti peşin vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…