VDSL altyapı modemde ADSL ve DSL ışıkları yanmıyor

Halbrand1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, altyapı VDSL'ye geçtikten sonra benim modem ADSL ve DSL ışığı yanmıyor. Sabahları yanıp sönüyor, üçten sonra tamamen yanmıyor. Sorun nedir acaba?

Modeminiz ADSL ise VDSL kullanamazsınız hocam.

Siz kendiniz geçtiniz ADSL'den VDSL'ye ve geçtikten sonra hiçbir zaman yanmadı doğru mudur?

Merhaba, 4 gün önce gece 2 saatlerinde internet gitti. Ertesi gün sabah geri geldi; fakat öğlen 15.00'ten sonra tamamen DSL ışığı yanmadı. 4 gündür internetim yok. Müşteri hizmetlerine sorduğumda altyapı çalışması olduğunu söylediler, bekledim. Sonra çalışma bitti dediler ve hâlâ aynı: DSL sabahları yanıyor, 15.00'te gidiyor. Sabah baktığım DSL sonuçları…

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251029_132311_com.brave.browser.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20251029_132323.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 8
Hat değerlerin iyi değil. SNR başta olmak üzere değeri düşük. Kablolama da bariz durumda problem var. Ev içindeki bağlantıyı kontrol et. Kalitesiz kablo kullanma veya ek yapma. Aynı şekilde bu durumu müşteri hizmetlerine de bildir. Saha da dış hatta problem var ise çözerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…