FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 28 Mart 2022 #11 Benker dedi: Burada desteklediği yazıyor. Keenetic Omni DSL N300 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Modem Router 1- Port Gigabit ve 3-Port Fast Ethernet Smart Switch, USB Portu keenetic.com.tr Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Vdsl internete neden fiber diyorlar hiç anlamadım. Arkadaşın da dediği gibi satış stratejisi galiba.
Benker dedi: Burada desteklediği yazıyor. Keenetic Omni DSL N300 Wi-Fi Mesh VDSL2/ADSL2+ Modem Router 1- Port Gigabit ve 3-Port Fast Ethernet Smart Switch, USB Portu keenetic.com.tr Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Vdsl internete neden fiber diyorlar hiç anlamadım. Arkadaşın da dediği gibi satış stratejisi galiba.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 28 Mart 2022 #12 FalconPaw dedi: Vdsl bir modem yeterli olur dimi? Fiber modeme gerek yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli olur.
FalconPaw dedi: Vdsl bir modem yeterli olur dimi? Fiber modeme gerek yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli olur.