B bilgisayarmanyagi31 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #11 login dedi: TurkNet ne verebiliyor sorgula bende TTNET'ten sonra geçtim 3.ay TTNET altyapisında kullandım hat kopuyordu ama TTNET kaynaklıydı aralikta fiber getirdiler TTNET'in yapamadiğını yaptilar. Genişletmek için tıkla... Turknet düşünmüyoruz konuda da belirttiğim gibi.
login dedi: TurkNet ne verebiliyor sorgula bende TTNET'ten sonra geçtim 3.ay TTNET altyapisında kullandım hat kopuyordu ama TTNET kaynaklıydı aralikta fiber getirdiler TTNET'in yapamadiğını yaptilar. Genişletmek için tıkla... Turknet düşünmüyoruz konuda da belirttiğim gibi.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #12 bilgisayarmanyagi31 dedi: TurkNet düşünmüyoruz konuda da belirttiğim gibi. Genişletmek için tıkla... Ben şu an 9.aydır sorun yaşamıyorum kardeşim sen bilirsin Vodafone de tirt.
bilgisayarmanyagi31 dedi: TurkNet düşünmüyoruz konuda da belirttiğim gibi. Genişletmek için tıkla... Ben şu an 9.aydır sorun yaşamıyorum kardeşim sen bilirsin Vodafone de tirt.
Gus Fring Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 873 14 Nisan 2021 #13 Netspeed kullanıyorum, öneririm.