VDSL altyapısı nasıl getirtilir?

Başvuru sahibinin biraz sıkıştırması lazım hocam. Abone oldum hizmet alamıyorum diye her yerden yazması lazım.
Hocam inanır mısınız ama yaptı. Facebook İnstagram X Açık Kapı BTK ve KDK ama yok yok. 600₺ 3 Megabit Magnetle idare etmeye çalışıyoruz ama yeter artık

Hocam inanır mısınız ama yaptı. Facebook Instagram X açık kapı BTK ve kdk ama yok yok. 600₺ 3 megabit magnetle idare etmeye çalışıyoruz ama yeter artık.

O zaman tek yol kalıyor hocam. Tanıdıklar vasıtasıyla sorunu çözmek. Çevreniz varsa TT il/ilçe çalışanlardan veya ışık saçan bir parti mensubu varsa onların üzerinden halledebiliriz. Altyapı tek el olunca böyle oluyor.

Açık Kapı ve KDK'dan cevap geldi KDK'da tüm yolların tüketilmediği söylenirken Açık Kapı'da ise BTK'ya yönlendirildi ve BTK'da gözükmüyor ayrıca.

Açık kapı ve Kdk'den cevap geldi Kdk'da tüm yolların tüketilmediği söylenirken açık kapı'da ise BTK'ya yönlendirildi ve BTK'da gözükmüyor ayrıca.

Sözleşmeyi yapan kişi, hizmet alamıyorum diye abone numarasıyla BTK'ya şikayet açtı mı hocam? Yoksa abone numarası olmadan mı şikayet açıldı?

Sözleşmeyi yapan kişi, hizmet alamıyorum diye abone numarasıyla BTK'ya şikayet açtı mı hocam? Yoksa abone numarası olmadan mı şikayet açıldı?
Abonelik numarası olmadan şikayet açıldı ama abonelik numarası ne bilmiyoruz.

Abonelik numarası olmadan şikayet açıldı ama abonelik numarası ne bilmiyoruz.

Abonelik numarası e-Devlet'te sabit hat sorgulama kısmında bulunabiliyor. Eğer abonelik başlamışsa, şikayet açısından daha yararlı olur.
Diğer türlü BTK'den gelen çözüme itiraz edin. Yine aynı cevap gelirse tekrar çözüme itiraz edin. 3. itirazda BTK'da duruma göz atıyor.

İtiraz ettim BTK baktı yine aynı sonuç çıktı ayrıca E Devlet'te gözükmüyor bir de size hizmet vermek için altyapı çalışmalarımız devam ediyor diye SMS atıyorlar

İtiraz ettim BTK baktı yine aynı sonuç çıktı ayrıca e-Devlet'te gözükmüyor bir de size hizmet vermek için altyapı çalışmalarımız devam ediyor diye SMS atıyorlar.

e-Devlet'te gözükmüyorsa abonelik başlamadı demek ki. Tanıdık vs olsaydı sizin süreç çok kısalırdı.

Geldiler gittiler fakat nafile. Ümidi kestim ben de. Yok efendim o direkten olmazmış kaldırmazmış bir ton bahane. Birkaç aydır Superbox kullanıyorum memnunum.

Geldiler gittiler fakat nafile. Ümidi kestim ben de. Yok efendim o direkten olmazmış kaldırmazmış bir ton bahane. Birkaç aydır Superbox kullanıyorum memnunum.

Forumda sövmek yasak olmasaydı aklınıza ne geliyorsa her küfürü ederdim fakat edemiyorum Türkiye'ye hoş geldin kardeşim ben kendimi asıcaktım fiberi getirmek için birisini dövmüşlüğüm bile var gerçi liseli fakat neyse işte müdürlüğüne gidip çok fazla ısrar edersen birkaç kişiyide ikna edebilirsen gitmesini belki getirme ihtimalleri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…