VDSL Altyapısı

Dün akşam Türk Telekom temsilcisiyle görüştüğümde bana bunu bizzat kendisi söyledi. Fiber kullananlardan neredeyse fazla alıyorsun diye. Ben onun yalancısıyım. (50 Mbps paket kullanıyorum)
1. Vatan 2. TT 3.Media Markt, bu firmalar kadar yalancı firma görmedim. Netfliz HD için min. 5 Mbps gerekirken HD izlersiniz diye enişteme 4 Mbps tıkamaya çalışanlar mı dersiniz, yoksa Türknet'e geçerseniz gelirim bina tesisatına bakar giderim diyen TT tamircisi mi bilemedim? Adam sırf TT'den ayrılmayalım diye yalanlar söyledi taklalar attı. Vatan, Media Markt'ı saymıyorum bile.

Haklısınız galiba ama genel olarak memnunum. XDSL istatistiklerim de iyi. Galiba binadan yana şanslıyım.

Hat değerleriniz iyi değil. İç tesisatta bir sorun var mı diye kontrol edin, yoksa arıza kaydı bırakın. SNR değeri bayağı kötü.

Hattımız baya ilkel bişey, sanırım snr de bu yüzden kötü. Bunu nasıl değiştirtiriz? 3. kat bizim o pencereden giren de internet kablosu.

Eki Görüntüle 540051

Hattımız baya ilkel bişey, sanırım snr de bu yüzden kötü. Bunu nasıl değiştirtiriz? 3. kat bizim o pencereden giren de internet kablosu.
Köşedeki kutu ankastre kutusu mu? Kablo direk çekilmiş dış etkenlere karşı koruma falan yok sanırsam, kabloyu değiştirmeyi deneyin.

Bu kutudan VDSL hat gelir mi ki ben oraya takıldım. Yarın TT'ye gidip soracam buraya ne verebilirsiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…