VDSL altyapıya internet sağlayıcısı önerisi

YeniHesapf

Hectopat
Daha fazla  
Evimde Türk Telekom var ve şükürler olsun taahhüdü bitmek üzere. Evde kimse Türk Telekom kullanmak istemiyor ve başka opsiyonlara bakıyoruz. VDSL altyapımız var. Aklımızda birkaç seçenek var (Kablonet, TurkNet, Millenicom) ancak çok bilgimiz olmadığından emin olamıyoruz. Sizin öneriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Netspeed üzerinden altyapıma baktığımda 65 Mbps yazıyor. Bu durumda tarifeler üzerinden mi bakmam gerek yoksa ad soyad ve telefon numaramı verip beni aramalarını mı bekleyeyim?

Hocam Netspeed üzerinden altyapıma baktığımda 65 Mbps yazıyor. Bu durumda tarifeler üzerinden mi bakmam gerek yoksa ad soyad ve telefon numaramı verip beni aramalarını mı bekleyeyim?
Sen ara veya onları bekle, farketmez. 10 dakika içinde ararlar zaten. 100 Mbps verip hızı altyapıya sabitlerler. İlk 3 ay 300 TL sonra 450 TL sanırım.

Netspeed al keyfine bak. Referans kodu ile birde aylık indirim yapıştırırsın mis gibi. Üç sene oldu Netspeede geçeli, çokta memnunum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı