Vdsl hakkında bilgi verebilecek?

orhanayd

Megapat
Makaleler
1
Merhaba Arkadaşlar,
Eve 20 Mbt İnternet bağlattım müşteri hizmetleri vdsl modem kullanmamı önerdi bende ttnet den modem alacağıma piyasadan modem almak istiyorum, asıl konuya gelince vdsl var vdsl2 var bunlar birbiriyle uyum sağlar mı birde vdsl router var bunlar ne,
Diğer bir konu ise 150 TL yi geçmeyecek vdsl modem öneriniz var mı?
Teşekkürler Saygılarımla, Orhan AYDOĞDU

Denemedim ama:

Genel Bakış - Air 5650 - 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ / VDSL Router - AirTies Kablosuz İletişim

Air 5650 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ / VDSL Router

Geleceğin Teknolojisine İlk Adım!

Hem ADSL/ADSL2+ hem de VDSL/VDSL2 özelliği taşıyan Air 5650, yeni ADSL modem alacak kullanıcılar için VDSL teknolojisine bugünden hazır olma imkanı sunuyor.

VDSL ile En Hızlı İnternet Bağlantısına Hazır Olun: ADSL gibi bakır teller üzerinden veri taşıyan yeni nesil bir teknoloji olan VDSL, ADSL’e göre çok daha hızlı veri transferi sağlıyor. VDSL ile Telekom santraline yakın olan bölgelerdeki kullanıcılara çok daha yüksek hızlı internet bağlantısı sağlanabilmektedir.

ADSL ile maksimum 24 Mbps’e kadar bant genişliği sunulurken VDSL 100 Mbps’e kadar veri transfere imkan sağlamakta. VDSL’den yararlanmak için modemin bu teknolojiyi desteklemesi gerekmekte ve mevcut ADSL modemler VDSL’i desteklememektedir. ADSL’in kullanıcıların internet bağlantı hızı taleplerini karşılayamaması yüzünden VDSL hızla yaygınlaşmaktadır. Yakın zamanda ADSL teknolojisinin yerini VDSL e bırakması beklenmekte ve bu teknolojiye hazır olmak isteyen kullanıcılar için Air5650 tam bir çözüm sunmaktadır.

Bağlantısı: Genel Bakış - Air 5650 - 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ / VDSL Router - AirTies Kablosuz İletişim

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı