VDSL Hat değerleri çok kötü

Toprakkkk23

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 50Mbps VDSL internet kullanmaktayım 6 aydır internetimde sürekli meydana gelen kopma ve internet olmasına rağmen hiçbir şeye girememe durumu mevcut. 6 aydır Müşteri hizmetlerini arıyorum hep aynı şey arıza kaydı açılıyor bazen teknik servis gelip bakıp gidiyor hatta hep aynı adamlar geliyor artık hiçbir şey yapmıyorlar bile, ben bu durumu kökten çözmek için fiber getirmeye çalışıyorum ama bir yandanda fiber kesin olmadığı için sorunu çözmeye çalışıyorum, gelen ekipler tesisat kablonu değiştir dedi değiştirdik. 50 Mbps çok dediler düşür dediler hatta en sonunda bölge müdürlüğü bile düşürün o altyapı 50'yi kaldırmıyor dedi. Saçma olan şey şu ki 4 yıldır 50Mbps'yi sorunsuz kullanırken şimdi altyapı kaldırmıyor demek bayağı ironik, bakır kablomuz çöp olduğu için günden güne kötüleşiyor demek yerine böyle bir şey diyorlar. Her neyse sonuç olarak şu an hızımı 41Mbps'ye düşürdüler ve tesisat kablomuzu değiştirdik ama hala hiçbir gelişme yok hatta kötüleşti bile diyebilirim 5 milyon Pkts hata varken şimdi 41 milyon var. Çözüm önerilerinizi sunarsanız sevinirim görsel ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dur tahmin edeyim malum şirket . Değiştirin hocam ISS'nizi. Biz değiştirdik kurtulduk.

Dur tahmin edeyim malum şirket . Değiştirin hocam ISS'nizi. Biz değiştirdik kurtulduk.
Hocam 2007 yılında beri kullanıyoruz buna rağmen takılmamak koyuyor. Farklı ISS geçsem daha kötü olur diye düşünüyorum çünkü şimdi sallıyorum Millenicom'a geçsem adamlar yine aynı altyapıdan hizmet verecek bu sefer sorun yaşadığımda Millenicom Türk Telekomu ara diyecek Türk Telekom Millenicomu öyle beni paslaşsınlar istemiyorum. Tüm çözümleri deneyip en son dediğiniz gibi ISS değiştiricez herhalde mecbur.

Hocam ben TN kullanıcısıyım. Mahallenizde Gigabit iternet varsa onlara geçin. Çünkü altyapısını kendileri kuruyolar. Malum şirketin altyapısını kullanıyoruz şuan ama öncekinden daha iyi internetimiz var.

Yok hocam 1 aydır zaten Türkiye'de ulaşılabilecek tüm kanallara ulaştım fiber için ama şu an için bir gelişme yok. GigaFiber direkt ilçemizin herhangi bir mahallesinde yok maalesef oradan ümit 0'a yakın.

Yok hocam 1 aydır zaten Türkiye'de ulaşılabilecek tüm kanallara ulaştım fiber için ama şu an için bir gelişme yok. GigaFiber direkt ilçemizin herhangi bir mahallesinde yok maalesef oradan ümit 0'a yakın.
Benim mahallemde de yok hocam. Dediğim gibi 89 mbit VDSL altyapı var bizde de. Fakat malum şirkette ki halimizden daha iyi internetimiz var şuan.

Benim mahallemde de yok hocam. Dediğim gibi 89 mbit VDSL altyapı var bizde de. Fakat malum şirkette ki halimizden daha iyi internetimiz var şuan.
Bakalım hocam bu konudan güzel bir çözüm gelirse iyi olur.

Hat zayıflamanız çok çok fazla hocam. Bunun için ilk olarak bina içi kablolara bakmanız gerekiyor. Bakır altyapı sürekli bakım isteyen bir altyapı. Binanın ve bina içi kablo tesisatın yaşına göre bu durum yaşanabilir.

Siz sorunu daha da netleştirmek isterseniz, bina içindeki ankastreden kendi portunuza direk modemi bağlayarak test etmeniz gerekir.

Hocam 16 gündür aktif olan bir arıza kaydım vardı dün arayıp dedim hızı düşürün dediniz düşürdük çözüm olmuyor bir türlü diye, şikayet kaydı oluşturdu müşteri hizmetleri bana da bugün SMS gelmiş 29 Ocakta arıza çözülecek arıza sebebiniz kablo/belediye/bedaş/iskiden kaynaklıdır demişler kendileride bilmiyorlar büyük ihtimal sorun çözülmez yine Sizin dediğinize gelecek olursak hocam ben direkt gelen kabloyuda taktım değişen bir şey yok bu adamlara zaten diyorum ki sizin kablonuzda sıkıntı var ama kabul etmiyorlar tabii 0'dan bakır kablo çekecek halleri yok.

Eğer siz test ettiyseniz sizlik sorun yok o zaman hocam. Upload değerleriniz de düşük kalmış.
Bunu çözmek için Twitter'dan TT CEO'su Ümit Önal'a arıza kayıt numaranızı içeren mesaj yazabilirsiniz. Buna ek olarak BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…