Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Mart 2020 #11 PiyazBey dedi: Modem arayüzünde statistics kısmında mı yer alıyor? Dediğiniz kadar ayrıntılı gösteren bir yer bulamadım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne giriş yapar yapmaz genellikle gözüküyor diye biliyorum. BKZ Ana Sayfa;
PiyazBey dedi: Modem arayüzünde statistics kısmında mı yer alıyor? Dediğiniz kadar ayrıntılı gösteren bir yer bulamadım. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne giriş yapar yapmaz genellikle gözüküyor diye biliyorum. BKZ Ana Sayfa;
PiyazBey Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 571 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #12 Benim modem router sanırım o yüzden gözükmüyor. İnternetimi oturduğum site sağlıyor 100Mbit download ve upload veriyorlar. Router almam gerektiğini söylediler. Altyapı fiber olmasına rağmen neden router aldım bi fikrim yok.
Benim modem router sanırım o yüzden gözükmüyor. İnternetimi oturduğum site sağlıyor 100Mbit download ve upload veriyorlar. Router almam gerektiğini söylediler. Altyapı fiber olmasına rağmen neden router aldım bi fikrim yok.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Mart 2020 #13 PiyazBey dedi: Benim modem router sanırım o yüzden gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Router'ın bağlı olduğu modeme girip bakabilirsiniz. Router bu bilgiyi göstermez.
PiyazBey dedi: Benim modem router sanırım o yüzden gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Router'ın bağlı olduğu modeme girip bakabilirsiniz. Router bu bilgiyi göstermez.