Merhaba, forumda yeni üyeyim hat değerlerim nasıl yorumlarınızı bekliyorum. 100 Mbps paket kullanıyorum 59 Mbps hız alıyorum sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim
Saha dolabına olan uzaklığınız kaç metre? NetSpeed altyapı sorgulama sitesinden bunu öğrenip geri dönüş yapar mısın? Hat zayıflaması yok fakat SNR değeri düşük kalmış.
Buna nereden bakıyoruz? 192.168.2.1 modemin zımbırtısından mı?
Saha dolabına uzaklık ne kadar önemli? Ve ne.
Teşekkür ederim. Benim 640 metre imiş. En fazla 31 mbps destekliyormuşSaha dolabıma uzaklığınız alacağınız hızı belirler yani 500 metre uzaklık var diyelim 100 Mbps kullanamazsınız. Ama yakında olursa 100 Mbps rahatlıkla kullanabilirsiniz. Benim uzaklığım 123 metre en fazla 78 Mbps alabiliyorum.
kopma olmuyor ama şöyle bi sorun var elektrikler gidip gelince hızım 75mbps kadar çıkıyorAltyapının desteklediği hızı iliklerine kadar kullanıyorsunuz. Ama SNR değeriniz düşük. Kopma olabilir arada. Ankastreden eve gelen kabloyu değiştirebilirsiniz.
85 mbps değer çıkıyor sorguladığım zamanBuradan altyapı hızını sorgular mısın?![]()
Hat zayıflaman iyi. SNR değeri idare eder seviyede iç tesisatın iyi ise sıkıntı yapmaz. 100 Mbps alamazsın ama sorun çıkartmıyorsa böyle 100 Mbps'yi ucuza kullanıyorsan hız düşürmene gerek yok.
teşekkürlerAltyapının desteklediği hızı iliklerine kadar kullanıyorsunuz. Ama SNR değeriniz düşük. Kopma olabilir arada. Ankastreden eve gelen kabloyu değiştirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.