D degerarda Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 74 17 Mayıs 2021 #1 Şu an VDSL kullanıyorum. Altyapım bu verilere göre 100 Mbps'i destekliyor mu ya da kaç Mbps destekliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Şu an VDSL kullanıyorum. Altyapım bu verilere göre 100 Mbps'i destekliyor mu ya da kaç Mbps destekliyor?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 degerarda dedi: Eki Görüntüle 1027304 Şu an VDSL kullanıyorum. Altyapım bu verilere göre 100 Mbps'i destekliyor mu ya da kaç Mbps destekliyor? Genişletmek için tıkla... Hattınız 100 Mbps destekliyor. SNR Marjı ve zayıflama göz önüne alınınca bir sorun olmadan kullanırsınız.
degerarda dedi: Eki Görüntüle 1027304 Şu an VDSL kullanıyorum. Altyapım bu verilere göre 100 Mbps'i destekliyor mu ya da kaç Mbps destekliyor? Genişletmek için tıkla... Hattınız 100 Mbps destekliyor. SNR Marjı ve zayıflama göz önüne alınınca bir sorun olmadan kullanırsınız.
D degerarda Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 74 17 Mayıs 2021 #3 erengore dedi: Hattınız 100 Mbps destekliyor. SNR marjı ve zayıflama göz önüne alınınca bir sorun olmadan kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçek hızın yanında yazanlar neyi ifade ediyor.
erengore dedi: Hattınız 100 Mbps destekliyor. SNR marjı ve zayıflama göz önüne alınınca bir sorun olmadan kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçek hızın yanında yazanlar neyi ifade ediyor.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 17 Mayıs 2021 #4 Hat zayıflamasına göre kullanabilirsin fakat ben SNR değerlerini göremedim.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 degerarda dedi: Hocam gerçek hızın yanında yazanlar neyi ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Sağdaki Kbps cinsinden Download hızınız. Soldaki ise Kbps cinsinden Upload hızınız. Patrixcs dedi: Hat zayıflamasına göre kullanabilirsin fakat ben SNR değerlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... SNR Marjı yüksek olmalı bana göre. 115000 Kbps'li hatta 28000 Kbps akışta kullanıyor. Yani bir sorun olma ihtimali oldukça düşük tarafımca.
degerarda dedi: Hocam gerçek hızın yanında yazanlar neyi ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Sağdaki Kbps cinsinden Download hızınız. Soldaki ise Kbps cinsinden Upload hızınız. Patrixcs dedi: Hat zayıflamasına göre kullanabilirsin fakat ben SNR değerlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... SNR Marjı yüksek olmalı bana göre. 115000 Kbps'li hatta 28000 Kbps akışta kullanıyor. Yani bir sorun olma ihtimali oldukça düşük tarafımca.
D degerarda Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 74 17 Mayıs 2021 #6 erengore dedi: Sağdaki Kbps cinsinden Download hızınız. Soldaki ise Kbps cinsinden Upload hızınız. SNR Marjı yüksek olmalı bana göre. 115000 Kbps'li hatta 28000 Kbps akışta kullanıyor. Yani bir sorun olma ihtimali oldukça düşük tarafımca. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Patrixcs dedi: Hat zayıflamasına göre kullanabilirsin fakat ben SNR değerlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hat zayıflamasının yanında yazmıyor mu?
erengore dedi: Sağdaki Kbps cinsinden Download hızınız. Soldaki ise Kbps cinsinden Upload hızınız. SNR Marjı yüksek olmalı bana göre. 115000 Kbps'li hatta 28000 Kbps akışta kullanıyor. Yani bir sorun olma ihtimali oldukça düşük tarafımca. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Patrixcs dedi: Hat zayıflamasına göre kullanabilirsin fakat ben SNR değerlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hat zayıflamasının yanında yazmıyor mu?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #7 degerarda dedi: Merhaba hat zayıflamasının yanında yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam SNR değerinden bahsetmiş. Dediği gibi tabloda yazmıyor ancak yüksek olduğu bariz.
degerarda dedi: Merhaba hat zayıflamasının yanında yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam SNR değerinden bahsetmiş. Dediği gibi tabloda yazmıyor ancak yüksek olduğu bariz.
D degerarda Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 74 19 Mayıs 2021 #8 erengore dedi: Hocam SNR değerinden bahsetmiş. Dediği gibi tabloda yazmıyor ancak yüksek olduğu bariz. Genişletmek için tıkla... İyi bir şey mi peki? Patrixcs dedi: Hat zayıflamasına göre kullanabilirsin fakat ben SNR değerlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu değerlerde yazıyor olabilir. 100 mbps alabilirim değil mi Dosya Ekleri Screenshot_20210520_195132_com.android.chrome.jpg 37,5 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 20 Mayıs 2021
erengore dedi: Hocam SNR değerinden bahsetmiş. Dediği gibi tabloda yazmıyor ancak yüksek olduğu bariz. Genişletmek için tıkla... İyi bir şey mi peki? Patrixcs dedi: Hat zayıflamasına göre kullanabilirsin fakat ben SNR değerlerini göremedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu değerlerde yazıyor olabilir. 100 mbps alabilirim değil mi