B BerkeKyn Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #11 Einstein dedi: Rica ederim geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun Son olarak bir şey sormak istiyorum TurkNet geçersem 60 Mbps cıvarı alabilir miyim bu değerlere göre ona göre başvuru yapayım. Son düzenleme: 5 Mayıs 2024
Einstein dedi: Rica ederim geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun Son olarak bir şey sormak istiyorum TurkNet geçersem 60 Mbps cıvarı alabilir miyim bu değerlere göre ona göre başvuru yapayım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #12 60 Mbps'lik paket olmadığı için alamazsın hocam zaten 60 Mbps paket olsa da kopma olur yine.
B BerkeKyn Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #13 Einstein dedi: 60 Mbps'lik paket olmadığı için alamazsın hocam zaten 60 Mbps paket olsa da kopma olur yine. Genişletmek için tıkla... TurkNet de bildiğim kadarıyla verilebilecek en yüksek hiz veriliyor TTNET'in 50Mbps'i TurkNet'ten daha uyguna geliyor o yüzden sorma ihtiyacı duydum.
Einstein dedi: 60 Mbps'lik paket olmadığı için alamazsın hocam zaten 60 Mbps paket olsa da kopma olur yine. Genişletmek için tıkla... TurkNet de bildiğim kadarıyla verilebilecek en yüksek hiz veriliyor TTNET'in 50Mbps'i TurkNet'ten daha uyguna geliyor o yüzden sorma ihtiyacı duydum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #14 Hocam altyapın 60 Mbps desteklese bile 60 Mbps'lik hız profili olmadığı için olmaz 50 Mbps uygun olur senin için o yüzden.
Hocam altyapın 60 Mbps desteklese bile 60 Mbps'lik hız profili olmadığı için olmaz 50 Mbps uygun olur senin için o yüzden.
B BerkeKyn Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #15 Einstein dedi: Hocam altyapın 60 Mbps desteklese bile 60 Mbps'lik hız profili olmadığı için olmaz 50 Mbps uygun olur senin için o yüzden. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman TTNET 50Mbps yukselticez anlaşılan teşekkür.
Einstein dedi: Hocam altyapın 60 Mbps desteklese bile 60 Mbps'lik hız profili olmadığı için olmaz 50 Mbps uygun olur senin için o yüzden. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman TTNET 50Mbps yukselticez anlaşılan teşekkür.